D.T. Systems kiképzőnyakörvek

Akár hobbi kutyások vagy profi kiképzők, vadászok is megtalálják a megfelelő elektronikus kiképző nyakörvet a választékunk között.

DT Systems elektromos kiképző nyakörvek biztonságosak és a legújabb technológiával rendelkeznek.

A DT Systems kiképző eszközöket gyártó cég többek közt gyárt távirányítású madárkilövő, madárröptető berendezéseket. Dummy kilövő készülékeket, amik segítségével vadászkutyáját év közben is kondicionálhatja a valós vadászati helyzetekhez.

A DT Systems kiképző nyakörvek között megtalálhatóak a rövid ( 300m ) illetve a több kilométeres hatótávolságú elektromos kiképző nyakörvek.

 

Hogyan használjam az elektronikus kutyakiképző nyakörvemet?

 

Fontos, hogy az általunk forgalmazott elektromos kiképzőnyakörvek biztonságosak és a legjobb technológiát alkalmazzák. Nincs véletlen impulzus, kiszámíthatatlan hatótávolság.

 

A kiképzőnyakörvek hasznos eszközök a makacs kutyák nevelésében.

Lépcsőről, lépcsőre kell felépíteni a kutyákban, hogy a reflex szerűen beidegződött egyszer elhangzott parancs alól nincs kibúvó, mert különben impuzus következik.

Felépítve ezt a kutyákban egy szófogadó kutyánál nincs is jobb. A DT Systems elektronikus vagy mások által tévesen sokat emlegetett elektromos kiképző nyakörvek a legjobbat hozzák ki kutyájából.