DT Systems Beeper készülékek

A DT Systems minden vadászati körülményhez gyárt kiképző és helymeghatározó elektromos kutya nyakörveket.

A Beeper funkció nem más, mint egy Kürt, mellyel meghatározható, hogy vadászkutyája jelenleg hol tartózkodik. 

3 különböző funkcióra állítható a Beeper. A lokalizáló gomb benyomásával szakaszosan adja le a kürt jeleket a készülék, amíg a gombot benyomva tartjuk.

A Vadat áll funkcióra kapcsolva a kürt mindaddíg, amíg kutyája mozgásban van, addíg nem kürtöl. 2 másodpercenként egyet kürtöl, ha megállt a kutya vagy éppen vadat áll.

A Keres / Vadat áll funkcióban a mozgásnál 5 másodpercenként kürtöl egyet a készülék és 2 másodpercenként, ha vadat áll. Mindezt egy beépített mozásérzékelő szerint végzi a nyakörv.

A Beeper funkcióval ellátott vadászkutya elektromos nyakörv használatával nem kell aggódnia, hogy nem találja kutyáját a sűrű bozótosban vagy a nádasban. Sőt ezzel a Kürtös nyakörvet használva biztos nem fogja lehívni vadászkutyáját a vadról. Hisz a legtöbbször vadat álló kutyáját elveszítettnek vélt vadász az elektromos nyakörvet használva lehívja a vadról és így tényleg elvesződik a vad.

 

A Beeper funkcióval rendelkező nyakörv egy igen hasznos kiképző távirányitós kutya nyakörv.

 

A DT Systems gyárt elektromos és Beeperes kutyanyakörvet egyben. Ezen túlmenően gyárt olyan egységet, mely Beeper funkcióval rendelkezik, de nem elektromos kiképző nyakörv. 

Nézet:
Sorrend: