Termékcsere

TERMÉKCSERE

Az internetes felületeinken mindent megteszünk azért, hogy a termékeinkről a legszélesebb információkat nyújtsuk, segítsük a megfelelő méret, szélesség, típus kiválasztását ezért van az oldalainkon rengeteg kép, segítség a termékekkel kapcsolatban, legyen szó méretről vagy típusról. 

Cégünk minden esetben arra törekszik, hogy a vásárlóink messzemenőkig azt kapják ,amit az internetes felületeken a képeken látnak. Mi prémium minőségű nyakörveket, pórázokot, játékokat, kisállat bejárókat, és elektronikus kerítésrendszereket árulunk. 

De ennek ellenére mindig lehet 1-1 rossz döntés, hisz konkrétan nincs Ön előtt, vagy a kedvencén a termék, így lehet nem tetszik az amit kézhez kap, vagy épp a méret nem megfelelőn vagy nem erre gondolt.


FONTOS TUDNIVALÓK A TERMÉKCSERÉVEL KAPCSOLATBAN / (Nem vonatkozik a sérült Goughnuts és Lupine termékek garanciális cseréjére*)

Ha a megrendelt termék nem tetszene vagy nem megfelelő mérete lehetősége van azt nagyon egyszerűen kicseréltetni.

  • A termékcsere szándékát a kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül jelezze nekünk e-mailben (eborzo@eborzokft.hu) , vagy ITT is írhat nekünk, ha már konkrétan tudja mire szeretné cserélni a terméket azt is írja meg, de ha a tanácsunkra van szüksége, akkor szívesen segítünk.
  • Az újboli szállítási költséget kell csak kifizetni amely jelenleg 1590 Ft.
  • Termékcsere folyamata: A visszaküldendő sérülésmentes, tiszta terméket be kell csomagolni. Ajánlott egy bélelt borítékba vagy az eredetibe visszatenni. Amikor a GLS futártól átveszi a csereterméket a külsején találni fog rajta egy futártasakot, azt nyissa ki, mert az tartalmazza az előrenyomtatott szállítási matricát, ezt kell a visszaküldendő termék csomagolására felragasztania és a futárnak odaadnia. Ezt a procedúrát meg fogja várni a futár.
  • Így nem kell a terméket újra postáznia és várni a másikat több nap múlva. Ez a megoldás egyszerű, kényelmes, gyors.
  • A termékcsere szolgáltatásunk nem egyenlő az elállási joggal, ahol 14 nap áll rendelkezésére arra, hogy jelezze elállási szándékát és ott mindenképpen Önnek kell visszaküldenie hozzánk a terméket, ahol természetesen a vételárat visszafizetjük Önnek. Annak folyamatáról bővebben ITT olvashat.

* Goughnuts és Lupine termékek garanciális cseréje

  • Ha megsérült a lupine vagy Goughnuts terméke és úgy gondolja, hogy a sérülés garanciális, kérjük küldje el a terméket címünkre Eb-őrző Kft 4033 Debrecen György utca 16/B , ha nem lenne meggyőződve arról, hogy a termék megfelel-e a garanciális feltételeknek, jobb ha előbb e-mailben továbbít nekünk pár képet a sérült termékről. (eborzo@eborzokft.hu)  Munkatársunk 1-2 napon belül fel veszi Önnel a kapcsolatot.
  • A Lupine és Goughnuts termékek esetében visszaszállítási költséget minden csere esetén fizetni kell,  amely jelenleg előreutalás esetén 1590 Ft, utánvét esetén 1990 Ft.