DT Systems Elektromos nyakörvek

Elektromos nyakörv a DT Systems-től

 

Elektromos kiképzőnyakörvek a DT Systems-től. Legyen az bármilyen hideg vagy meleg, száraz vagy esős idő a DT Systems kiképző elektromos nyakörvekre mindig számíthat.

Több, mint 30 éves tesztelés és fejlesztés áll a DT systems kutyakiképző elektromos nyakörveket gyártó cég mögött. Sok-sok fejlesztés és újdonság a DT systems-nek köszönhető. Ilyen a pozitív vibráció, az ugrás és emelkedő impulzus is az elektromos nyakörveken.

A DT Systems elektromos nyakörvek hatótávolsága a 350 métertől az 5 km -ig terjedően megtalálható.

A legújabb digitális technológia, megbízhatóság jellemzi a DT Systems az elektromos kutyakiképző nyakörveket.

Nézet:
Sorrend:

Miért van szükségem elektromos nyakörvre?

A legtöbb kutyatulajdonos szereti megsétáltatni kedvencét. Ez a folyamat nem mindig úgy alakul, ahogy a gazdi szeretné. Sokszor húz négylábú barátunk örülve annak, hogy kiszabadulhatott a bezártságból. Már önmagában ez is probléma szokott lenni, de ha még ráadásul el is engedjük kedvencünket a szántáson vagy legelőn, akkor nem feltétlenül talál vissza hozzánk az első parancsszóra.

Ilyenkor jól jöhet egy elektromos nyakörv. Természetesen nem úgy kezdve az oktatást illetve az elektromos nyakörv használatát, hogy amikor kedvencünk 200 méterre tőlünk kerget egy nyulat akkor megnyomjuk az impulzus gombot. Ez a "tanítási" inkább csak nevezzük módszernek nem túl szerencsés. Ez nem tanítás, nem kutyakiképzés. Szegény eb azt sem tudja, hogy mi miért történt. Ráadásul nem biztos, hogy hozzánk fut vissza nagy lelkesedéssel, - amire azért jó esély van, mivel mi vagyunk neki az egyetlen biztos pont a pusztaságban- , hanem kiszalad a világból vagy valahogy hazatéved. Nem ez a módja az elektromos nakörvek használatának.

A kutyában fel kell építeni a parancsszót, amit feltétel nélkül meg kell tennie. Az elektromos nyakörv ebben nyújt segítséget. Az elektromos impulzus a kuyakiképzésben évtizedek óta bevállt módszer. Ha az elektromos nyakörv jól van használva a módszer pedig felépítve és kivitelezve, akkor házilag is tökéletes ebet faraghatunk kedvencünkből az impulzus gomb nyomkodása nélkül.

 

Nem feltétlenül a behívás a problémája más kutyatulajdonosoknak. Mások az ugrálást szeretnék megtiltani kutyájuknak, de nem tudják azt elérni. Az elektromos nyakörv következetes használatával sikeresen le lehet szoktatni kedvencünket az ugrálásról. 

Megint mások a profi kiképzők, ők azért vásárolnak elektromos nyakörvet, hogy tökéletes kutyát neveljenek. Lehet, hogy csak egy dologra használják egy-egy kutyánál, mert a többi feladatot tökéletesen vizsgaszerűen végzi négylábú barátjuk, de vérmérsékleténél fogva vagy fiatal koránál fogva szükséges az elektromos nyakörv használata. 

Számos vadász vásárol DT Systems elektromos nyakörvet, mert egyszerű a használata és megbízhatóak a DT Systems elektromos nyakörvek.

Kutyája sokat ugat? Nem hagyja aludni a kutyája? Zavarja a túlzott kutyaugatás vagy vonyítás?

Ilyen esetekben alkalmazzuk az elektromos ugatásgátlókat. A túlzott kutyaugatás sokakat zavar, főleg városokban.

A DT Systems elektromos ugatásszabályozókat nem mi irányítjuk, azokat felhelyezzük a kutyákra és működnek.