Elektromos nyakörv, DT Systems

Elektromos nyakörv

 

Akár hobbi kutyások vagy profi kiképzők, vadászok is megtalálják a megfelelő elektronikus kutya kiképző nyakörvet a választékunk között.

DT Systems elektromos kutyanyakörvek biztonságosak és a legújabb technológiával rendelkeznek.

A DT Systems kutyakiképző eszközöket gyártó cég többek közt gyárt távirányítású madárkilövő, madárröptető berendezéseket, Dummy kilövő készülékeket, amik segítségével vadászkutyáját év közben is kondicionálhatja a valós vadászati helyzetekhez.

A DT Systems kiképző nyakörvek között megtalálhatóak a rövid ( 300m ) illetve a több kilométeres hatótávolságú elektromos kutya kiképző nyakörvek. A DT 1983 óta gyárt prémium minőségű kutyakiképző elektromos nyakörveket és egyéb kutyakiképző rendszereket, felszereléseket.

 

Hogyan használjam az elektronikus kutyakiképző nyakörvemet?

 

Fontos, hogy az általunk forgalmazott elektromos kiképzőnyakörvek biztonságosak és a legjobb technológiát alkalmazzák. Nincs véletlen impulzus, kiszámíthatatlan hatótávolság.

 

A kiképzőnyakörvek hasznos eszközök, nemcsak a makacs kutyák nevelésében.

Lépcsőről, lépcsőre kell felépíteni a kutyákban, hogy a reflex szerűen beidegződött egyszer elhangzott parancs alól nincs kibúvó, mert különben impuzus következik. Ezt a kutya jobbnak látja elkerülni és engedelmeskedik a vezényszóra. A kutyakiképző elektromos nyakörveknél, mindig azt a legalacsonyabb szintet alkalmazzuk, amit kedvencünk érdemesnek tart elkerülni.

Felépítve ezt a kutyákban egy szófogadó kutyánál nincs is jobb. A DT Systems elektronikus vagy mások által tévesen sokat emlegetett elektromos kiképző nyakörvek a legjobbat hozzák ki kutyájából.