Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítések

Kutya és Kert - Szökés= Dogwatch rejtett kerítésrendszer.

Macskákra is!

Egyedülálló FM technológia, a legjobb elektromos kutyakerítés rendszer a Dogwatch rendszer. Vásárló által állítható hatótávolság, impulzus erősség.

 

A Dogwatch kutyakerítéseknek van a leggyorsabb reakcióideje, ami 0,125 másodperc. Nem mindegy, ha szökik a kutya!!!

Hogyan működik az elektromos kutyakerítés?

Az elektromos kutyakerítés  leadókészülék FM rádióhullámokat közvetít az antenna vezetékre. A vezetéken így csak rádióhullámok közlekednek. A kutya nyakában lévő elektromos nyakörvegység felveszi a kódolt FM rádióhullámokat, ha megfelelő távolságba ér a vezetékhez. Az elektromos nyakörv először sípol, majd tovább haladva a vezeték felé lead egy ártalmatlan,  ijesztő impulzust. Ezt az impulzus szintet be lehet állítani minden kutyánál külön-külön a megfelelő szintre, ami visszatartja a kutyát vagy macskát a szökéstől. Az elektromos kutya kerítés rendszer nem más, mint egy modern kutya villanypásztor. A hagyományos vezetékes villanypásztor esetében vizuális élményhez köti az állat a kellemetlen érzést, ami nem más mint a kihúzott veetékek az oszlopokon. A Dogwatch vezetékes láthatatlan elektromos kutya macska kerítés esetében a hangjelzés, a sípszó az, amihez a kisállat reflex szerűen társítja a kellemetlen érzést, impulzust. Így azt hallva visszafordul, elkerülve az impulzust.

Az állatok reflex szerűen működnek és ezt a reflexet, azaz a kellemetlenséget elkerülő magatartást alakítja ki a sípszó a Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszer.

Az FM rádióhullám nagyon biztonságos és nincs interferencia. Biztonsággal használható a kert bármely részében  vagy akár egészében a Dogwatch láthatatlan vezetékes kutya villanypásztor. Az interferencia sajnos azt idézi elő az AM rádióhullámoknál, hogy téves impulzust ad le a kutyának az egyébként a kutya számára biztonsági, kényelmi zónában. Ez azt fogja eredményezni, hogy a kutya nem meg meg sem mozdulni tartva attól, hogy bárhol érheti kósza impulzus. Ezért nem szabad olcsó láthatatlan kutyakerítés rendszert vásárolni. Mindig fontos kérdés az elektromos láthatatlan kutyakerítések ára, de ha kedvencéről van szó, akkor vegyen egy megbízható Dogwatch láthatatlan elektromos vezetékes kutyakerítést, hogy ne legyenek problémái.

 

 

Nézet:
Sorrend:

Miért lehet szüksége Dogwatch rejtettkerítésre? Hogyan használjam a kutyakerítést?  • A rendszerek állandó felügyeletet tartanak és óvják a kutyákat a nem kívánt magatartástól.
  • Megakadályozza a kutya szökését.
    Megoldást nyújt a rendszer: ha egyáltalán nincs kerítés vagy ha kutyája a kerítés alatt ássa ki magát, vagy átugrik azon. 
  • Probléma sok helyen a nyíló kapubejáró. Ennek védelmére is szolgál a rendszer.
  • Egy másik probléma a kert védelme a kutyáktól. A kert egyes részeinek elkerítése, akár külön-külön vagy egyszerre is megoldható. Lehet az sziklakert, medence, filagória, főzőhely, sövénysor (pl.tuja), homokozó, terasz, bármi ahova nem engedné be kutyáját. 

 

Nyílik a kapu, szökik a kutya

A legtöbbször a kutyák a nyíló elektromos kapun szöknek ki, amikor nyitják azt. Különösen igaz ez, amikor máshol nem tud kiszökni, mert a kert körbe van véve kutyabiztos kerítéssel. A nyíló kapuba sajnos villanypásztort nem lehet telepíteni, hisz a vezeték mindig útban lenne. Ezért a legjobb megoldás kedvence benntartására, kertben tartására, ha Dogwatch láthatatlan kutyakerítést telepít. A rendszer teljesen rejtett, láthatatlan, mert a térkő alá is be lehet tenni, sőt nem árt ha ott van, mert akkor nem akadályozza a ki-be állást, a gépjárműforgalmat. A térkő alá helyezett vezeték nem veszíti el a jelet, nem árnyékolja le a térkő.