Láthatatlan kerítés rendszerek

Kutya + Kert - Szökés= Dogwatch rejtett kerítésrendszer

 

Egyedülálló FM technológia, a legjobb kutyakerítés rendszer a Dogwatch rendszer. Vásárló álltal állítható hatótávolság, impulzus erősség.

 

A Dogwatch kutyakerítéseknek van a leggyorsabb reakcióideje, ami 0,125 másodperc. Nem mindegy, ha szökik a kutya!!!

Hogyan működik az elektromos kutyakerítés?

A leadókészülék rádióhullámokat közvetít az antenna vezetékre. A vezetéken így csak rádióhullámok közlekednek. A kutya nyakában lévő vevőegység felveszi a kódolt FM rádióhullámokat, ha megfelelő távolságba ér a vezetékhez. A nyakörv először sípol, majd tovább haladva a vezeték felé lead egy ártalmatlan, inkább ijesztő impulzust. Ezt az impulzus szintet be lehet állítani minden kutyánál a megfelelő szintre. Az elektromos kutya kerítés rendszer nem más, mint egy modern villanypásztor. A villanypásztor esetében vizuális élményhez köti az állat a kellemetlen érzést, ami visszatartja. A Dogwatch láthatatlan elektromos kerítés esetében a hangjelzés, sípszó az , amihez a kisállat reflex szerűen társítja a kellemetlen érzést, impulzust. Így azt hallva visszafordul, elkerülve az impulzust.

 

Nézet:
Sorrend:

Miért lehet szüksége Dogwatch rejtettkerítésre? Hogyan használjam a kutyakerítést?

  • A rendszerek állandó felügyeletet tartanak és óvják a kutyákat a nem kívánt magatartástól.
  • Megakadályozza a kutya szökését.
    Megoldást nyújt a rendszer: ha egyáltalán nincs kerítés vagy ha kutyája a kerítés alatt ássa ki magát, vagy átugrik azon. 
  • Probléma sok helyen a nyíló kapubejáró. Ennek védelmére is szolgál a rendszer.
  • Egy másik probléma a kert védelme a kutyáktól. A kert egyes részeinek elkerítése, akár külön-külön vagy egyszerre is megoldható. Lehet az sziklakert, medence, filagória, főzőhely, sövénysor (pl.tuja), homokozó, terasz, bármi ahova nem engedné be kutyáját.