R9-es elektromos nyakörv Közép- és nagykutyáknak láthatatlan kutyakerítéshez

Raktáron
láthatatlan kerítés
villanypásztor
kutyakerités
kutyakerítés
láthatatlan kerités
kutyapásztor
kutyakerites
kutyakerites
kutyakerités
láthatatlan kerítés
villanypásztor
kutyakerités
kutyakerítés
láthatatlan kerités
kutyapásztor
kutyakerites
kutyakerites
kutyakerités
Szíj méret
Pólus méret / szörzet alapján
83 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 670 Ft

Örök garanacia

R9 elektromos nyakörv vevőegység ha szökik a kutya

 

A nyakörv 7 különböző impulzus fokozatra és a nullás ( csak sípszó ) szintre állítható. A legérzékenyebb kutyáktól a legmakacsabb ebekig. A vevőegység először figyelmeztető sípszóval jelzi a kutyáknak, hogy közel van az impulzus zónához. A sípszó mező nem állítható. Nincs szükség az állíthatóságra, hisz a sípszóra kialakul a hátrálás a kutyákban reflexszerűen. A sípszó mezőben ha el kezd tovább "vándorolni" a kutya, akkor nem fogja érteni hol következik az impulzus. Ezért fontos az, hogy az egész zóna első 18%-a figyelmeztető sípszó a többi impulzus mező. Ez a funkció is fontos szerepet játszik a visszatartásban. Talán a legfontosabb szerepe a visszatartásnak a reakcióidő, ami a Dogwatch elektromos kutyakerítéseknél a leggyorsabb: 0,125 másodperc. Nincs időbeni késleltetés, mint a többi gyártónál, akár 5-6 másodperc. Ezt egy "okos" kutya kihasználja és átjut a tiltott zónán, de nem a Dogwatch elektromos nyakörvvel.

Részletek

Az R9 elektromos kutya kerítés nyakörvek is kicsinek számítanak a piacon, így akár kisebb kutyáknál is alkalmazhatóak, súlyhoz vagy mérettől függetlenül. Leginkább a kutya szörzetének hosszúsága dönti el, hogy alkalmazzuk -e a 2 év elemélettartamú R9 elektromos kutya kerítés nyakörvet. Hosszabb szőrű, de kis termetű kutyánál is használjuk az R9 típust, mint például a westy.

- Nem kell aggódnia, hogy mini kutyája nagy impulzust kap, hisz a Dogwatch® elektromos kutya kerítés nyakörv beállítható 7 szintre. A legérzékenyebb és a makacsabb apróságokra is.

- Nem kell tartania, hogy a kényelmi zónába impuzust kap kedvence, mert a Dogwatch-nál nincs interferencia, azaz véletlen impulzus. Csakis a tiltott mezőhöz érve kapja kedvence a figyelmeztetést.

- Önmagától nem emelkedik az impulzus szint ha közelít a vezetékhez. Mindig a beállított szinten ad le korrekciót az elektromos nyakörv. Az R9 elektromos nyakörvek 1 szintet váltanak fel, de csakis egyet, ha a kutya vagy cica másodjára is belelép a tiltott zónába 24 órán belül.

- Nem kell vagyont költenie elemre, így a környezetet sem szennyezi. Nálunk a Mini készülékek elemélettartama is 6 hónap, ellentétben a többi gyártó 1 hónapos elem élettartamával. A Dogwatch®-nál olcsóbb rendszerek megvásárláskor tényleg olcsóbbak, de a fenntartásuk az idő előrehaladtával sokkal drágább lesz. Rengeteg elemet emésztenek fel más gyártók lathatatlan kutyakerites rendszerei. 

- Csak a Dogwatch® vállal örök garanciát az elektromos kutya kerítéseire. Miért jó ez Önnek? Ha meghibásodik a leadó vagy a az elektromos nyakörv egység, akkor mi azt kicseréljük. Nem kell újravásárolnia az egységeket, mint azt egyéb gyártók esetében. Ezért van az, hogy sokan váltanak Dogwatch kutyakerítés rendszerre, akiknek tönkre megy az olcsó vagy akár drágább kutyakerítés rendszerük és a garanciát sem tudják érvényesíteni, hisz kibújnak a kereskedők a felelősségvállalás alól. Ráadásul külföldi üzemeltetésű cégekkel garanciát érvényesíteni sem egyszerű. 

- 30 napos pénzvisszatérítési garanciát vállalunk. A Dogwatch® kutyakerítés rendszerek annyira jól működnek, hogy 15 év alatt nincs 10 rendszer, amit visszaadtak a vevők. Voltak akik ki sem csomagolták a rendszereket kb. öten.  Voltak, akik nem telepítették a rendszert a javaslatunknak megfelelően és így nem működött a rendszerük, ők  ketten voltak. Voltak olyanok akiktől igazából nem 30 napon belül vettük vissza, hanem 2 hónap múlva, mert ők nem akarták tovább használni a rendszert, hiába működött a kutyakerítés.

- Bízza kedvencét a Dogwatch® láthatatlan kutyakerítésre és ránk a garancia érvényesítését! 

 

 

 

 

Ha kölyök kutyára veszi meg a Dogwatch® elektromos kutyakerítés rendszerünket, akkor nem kell tartania, hogy kifejlett korában új elektromos nyakörvet kell vennie.

 

 

 

 

R9 Dogwatch® elektromos kutya kerítés nyakörv műszaki paraméterek

 

 

 

Garancia:

Örök garancia

( kizárólag a Dogwatch -nál )

60 napos

pénzvisszatérítési garancia:

Igen
Kutyarágásra garancia:

Igen 

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Reakcióidő  0,125 másodperc (leggyorsabb kizárólag a Dogwatch-nál FastReact®)
Szökésgátló rendszer Igen
Kutya súlya (R9) : 3,5 kg - 99 kg
Elem élettartam ( R9 ): 2 év ( leghosszabb a piacon) 
Kölyök és idős korú kutyáknak :  Igen
Kölyök kutyáknak :

4-6 hónaptól

Antenna típus :

3 irányú 

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Kis - közepes -

nagy testű kutyáknak

Igen
Túlzott impulzus lekapcsolás Igen ( 15 mp után )

Csak a leadókészüléktől

vesz fel jeleket

8 kHz FM digital  Safelink®

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Interferencia : Nincs
Impulzusok száma : 7 + csak sípszó
Csak Hangjelzés fokozat : Igen
Nyakörv hossza : Választható (Mini-XL)
Elem típusa ( R9 ) : 3,6 V
Vásárló által állítható szintek : Igen

Jelzi, ha kedvence

belépett a zónába :

Igen 

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Helyes üzemelés kijelzése :

Igen 

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Nyakörv egység anyaga : ütésálló, hőálló műanyag (polikarbonát)
Alacsony elemszint jelzés: Igen
Méret ( R9 ):   5,5 x 3,5 x 2,3 cm 
Nyakörv egység súlya ( R9 ):

36 g

( ultrakönnyű )

Bekapcsolás : Állandó készenlét
Vízálló Nyakörv :

100% vízálló

( víz alá meríthető )

Cserélhető érintkező pólusok

bármely szőrű kutyához: 

hosszú-közepes-rövid

1 pár / nyakörv

 

 

Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Termék
Kerítésrendszer, tartozék
Gyártó
Dogwatch
Cikkszám
DogwatchR9
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!