Odormute lebontó készítmények

Odormute környezetbarát termékek

Az Odormute™ formulák hatékony lebontó enzimeket és / vagy aerob és anaerob baktériumokat tartalmaznak, melyek teljesen lebomló és környezetbarát termékek. Ezek az egyébként barátságos és segítő baktériumok és enzimek ( természet tisztítói és nagyon fontos résztvevői ) egy számukra kedvező környezetben, mint pl. egy emésztőgödörben vagy szennyvíz lefolyóban alkalmazva élni és szaporodi képesek az ott jelenlévő szervesanyagon. Az Odormute biológiai készítményeket számos téren fel lehet használni.

Egyik legfontosabb alkalmazási terület a biológiai szennyvíztisztítás. 

A házi szennyvíztisztítás nélkülözhetetlen eleme az Odormute házi szennyvíztisztító.

Bármely házi szennyvíztisztító berendezésnek szüksége van a folyamatos szennyvízkezelésre. Az állandó baktérium ölő vegyszerek miatt a házi szennyvíztisztító berendezések elbüdösödnek, hisz nem megfelelő a szennyvíztisztítás folyamata. A szervesanyag lebontó folyamat nem teljes, nem tökéletes. Ezeket a szennyvíztisztító berndezésekbe adagolni érdemes a folyamatok fenntartása érdekébe. Az Odormute olyan szennyvízkezelő baktériumokat tartalmaz, mely levegő jelenlétében és anélkül szagtalanítja a szennyvíztisztító berendezést. A baktériumokon kívül tartalmaz enzimeket is, melyek nagyban elősegítik a lebontás beindulsát és elsősorban a szagtalanítást, hogy a lebomlás a megfelelő irányba terelődjön.

5 különböző biológiai szennyvíztisztítási mikroorganizmusokat tartalmaz. A szennyvíztisztítás hatékonysága is ennek köszönhető. 

Szennyvíztisztító berendezések telepítését követően a rendszert fenn kell tartani. Az önfenntartó házi szennyvíztisztító berendezések használata során is felmerülhetnek biológiai egyensúly problémák. Ezek első jele a szennyvíztisztító berendezés elszagosodása. A megfelelő lebontási folyamatok felborulásának okai a vegyszerhasználat. A mikroorganizmusok elpusztítása. Ezek pótlása por alakban a legegyszerűbb és leggazdaságosabb, hisz nem kell a súlyos vivőanyagot ( víz ) megvásárolni a szennyvízkezelő baktériumok megvásárlásakor. Ráadásul nincs szavatossági idő, mert por alakban, nedvesség nélkül 10 évig is eltarthatóak.

 

Nézet:
Sorrend: