Kerti WC - hez - Odormute™ Outhouse Formula ( 450 gr )

Raktáron
Kerti WC
3 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 79 Ft

Odormute™ lebontó baktérium készítmény Kerti WC - hez

 • - Felgyorsítja a lebomlási folyamatokat és megszünteti a kellemetlen szagokat.

 • - Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

 

MSDS lap

 

A készítmény alkalmazási köre:

 • - kinti WC-k, árnyékszékek,
 • - kemping toalettek, tábori WC -k
 • - szennyvízaknák, szennyvíztárolók, emésztőgödrök.

Az emésztőgödrök falain az évek során felgyülő szervesanyag réteg csökkenti az elszivárgást. Az Odormute™ Outhouse formula egy emésztőgödör tisztító por alakú készítmény. A hibásan, rosszul működő szennyvíztárolók bűzt, kellemetlen szagokat árasztanak.

 

Az Odormute™ készítmények használatával:
 • - csökkentheti szippantási, szennyvízszállítási költségeit.
 • - A készítmény hatékonyan, gyorsan lebontja a szárazanyagtartalmat, elfolyósítva azt, így felgyorsítva az elszivárgást. Kezelést követően napok múlva javulás.
 • - A megfelelő kémiai reakciók beindulásával megszünteti a kellemetlen szagokat.
 • - Az emésztőgödör falán képződött réteget is lebontja, ezzel megindítja az addig eldugult szivárgási pontokat.

Magas koncentrátumú természetes lebontó készítmény. Természetes hatóanyagként nem csak különböző természetes és szintetikus enzimeket tartalmaz, hanem ráadásul 5 féle baktériumot ( aerob és anaerob ) is.

Részletek

Az 5 baktérium fajból 2 fakultatív anaerob, ezek akár levegő vagy levegő jelenléte nélkül is képesek működni. Ez a hatékony hatóanyag kombináció megszünteti a kellemetlen szagokat és elfolyósítja a hulladékot, elbontja a WC papírt. Az ott jelenlevő zsírok, keményítők, rostanyagok, fehérjék táptalajai a baktériumoknak, melyeket a készítmény óriási mennyiségben tartalmaz és ezzel helyreállítja a természetes lebontó folyamatokat.

A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés. A hosszan tartó hatékonyságot a készítményben lévő baktériumok önmagukat fenntartó működése eredményezi. A baktérium fajok működésük során további lipáz, proteáz, celluláz és amiláz enzimeket termelnek, amik tovább folytatják a természetes lebontási folyamatokat. Az Odormute™ Outhouse Formula enzimeket és baktériumokat együttesen tartalmazza, ezzel a hatásmechanizmus növelésével a készítmény hatékonysága, gazdaságossága és költséghatékonysága is természetesen növekszik. Fontos, hogy a készítmény enzimeket is tartalmaz nem csak baktériumokat, amiknek a működésével felgyorsulnak a természetes lebontási folyamatok. Az enzimek fehérjék, melyek a biológiai lebontási folyamatokat indítják el, azaz katalizátorként működnek. Az enzimek működésükkel szikraként hatnak a baktériumok beindulásához. Az enzimeket élő szervezetek állítják elő és nincs más dolguk, mint a hulladék lebontása, ami nem más, mint vékony filmréteg zsírból, olajból egyéb természetes és szervetlen anyag. Környezetromboló vegyszerek, mint a hipo ezeket a segítő baktériumokat is megölik a lefolyókban és szennyvíztárolókban.

 • hatékony, mert már több, mint 50 éve működik
 • természetes összetevők
 • biztonságos
 • nem mérgező
 • nem maró
 • nem veszélyes
 • könnyű használni

Használati útmutató kinti WC-khez, kempingekben.

Az első kezelés során alkalmazott mennyiség: 8 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc). Majd heti rendszerességgel (forhgalmas kempingekben) vagy ahogy szükséges 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc).

Használati útmutató emésztőgödrökhöz, tartályokhoz.

Az első kezelés során alkalmazott mennyiség / 3,8 m3 (ha ennél kisebb, csökkentse a dózist): 8 evőkanál por / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva. Majd a következő 3 héten keresztül heti rendszerességgel 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva. Az általános karbantartáshoz szükséges mennyiség havonta 4 evőkanál / 4 liter langyos vízben feloldva (5-10 perc), a WC-be lehúzva adagolva.

Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Termék
Enzim készítmény
Gyártó
HT-Pet LLC.
Cikkszám
027821002105
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!