Dogwatch láthatatlan kerítés, kutyakerítés

Kutya és Kert - Szökés= Dogwatch láthatatlan kerítés, kutyakerítés.

Macskákra is!

Egyedülálló FM technológia, a legjobb elektromos kutyakerítés rendszer a Dogwatch rendszer. Vásárló által állítható hatótávolság, impulzus erősség.

 

A Dogwatch kutyakerítéseknek van a leggyorsabb reakcióideje, ami 0,125 másodperc. Nem mindegy, ha szökik a kutya!!!

Hogyan működik az elektromos kutyakerítés?

Az elektromos kutyakerítés  leadókészülék FM rádióhullámokat közvetít az antenna vezetékre. A vezetéken így csak rádióhullámok közlekednek. A kutya nyakában lévő elektromos nyakörvegység felveszi a kódolt FM rádióhullámokat, ha megfelelő távolságba ér a vezetékhez. Az elektromos nyakörv először sípol, majd tovább haladva a vezeték felé lead egy ártalmatlan,  ijesztő impulzust. Ezt az impulzus szintet be lehet állítani minden kutyánál külön-külön a megfelelő szintre, ami visszatartja a kutyát vagy macskát a szökéstől. Az elektromos kutya kerítés rendszer nem más, mint egy modern kutya villanypásztor. A hagyományos vezetékes villanypásztor esetében vizuális élményhez köti az állat a kellemetlen érzést, ami nem más mint a kihúzott veetékek az oszlopokon. A Dogwatch vezetékes láthatatlan kutyakerítés, macskakerítés esetében a hangjelzés, a sípszó az, amihez a kisállat reflex szerűen társítja a kellemetlen érzést, impulzust. Így azt hallva visszafordul, elkerülve az impulzust.

Az állatok reflex szerűen működnek és ezt a reflexet, azaz a kellemetlenséget elkerülő magatartást alakítja ki a sípszó a Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszer.

Az FM rádióhullám nagyon biztonságos és nincs interferencia. Biztonsággal használható a kert bármely részében  vagy akár egészében a Dogwatch láthatatlan vezetékes kutya villanypásztor. Az interferencia sajnos azt idézi elő az AM rádióhullámoknál, hogy téves impulzust ad le a kutyának az egyébként a kutya számára biztonsági, kényelmi zónában. Ez azt fogja eredményezni, hogy a kutya meg sem mer mozdulni tartva attól, hogy bárhol érheti kósza impulzus. Ezért nem szabad olcsó láthatatlan kutyakerítés rendszert vásárolni. Fontos kérdés a kutyakerítések ára, de ha kedvencéről van szó, akkor vegyen egy megbízható Dogwatch láthatatlan kutyakerítést, hogy ne legyenek problémái. Garanciánk verhetetlen a piacon. Örökös garancia kiterjed az elektromos nyakörv egységre és a leadókészülékekre is.

 

 

Nézet:
Sorrend:

Miért lehet szüksége Dogwatch rejtettkerítésre? Hogyan használjam a kutyakerítést?  • A láthatatlan kerítés rendszerek állandó felügyeletet tartanak és óvják a kutyákat a nem kívánt magatartástól.
  • Megakadályozza a kutya szökését.
    Megoldást nyújt a rendszer: ha egyáltalán nincs kerítés vagy ha kutyája a kerítés alatt ássa ki magát, vagy átugrik azon. 
  • Probléma sok helyen a nyíló kapubejáró. Ennek védelmére is szolgál a rendszer.
  • Egy másik probléma a kert védelme a kutyáktól. A kert egyes részeinek elkerítése, akár külön-külön vagy egyszerre is megoldható. Lehet az sziklakert, medence, filagória, főzőhely, sövénysor (pl.tuja), homokozó, terasz, bármi ahova nem engedné be kutyáját. 

 

Nyílik a kapu, szökik a kutya

A legtöbbször a kutyák a nyíló elektromos kapun szöknek ki, amikor nyitják azt. Különösen igaz ez, amikor máshol nem tud kiszökni, mert a kert körbe van véve kutyabiztos kerítéssel. A nyíló kapuba sajnos villanypásztort nem lehet telepíteni kényelmesen, hisz a vezeték mindig útban lenne. Ezért a legjobb megoldás kedvence benntartására, kertben tartására, ha Dogwatch láthatatlan kutyakerítés szettet telepít. A láthatatlan villanypásztor teljesen rejtett, láthatatlan, mert a térkő alá is be lehet tenni, sőt nem árt ha ott van, mert akkor nem akadályozza a ki-beállást, a gépjárműforgalmat. A térkő alá helyezett vezeték nem veszíti el a jelet, nem árnyékolja le a térkő.