Kutyaajtók

Kutyaajtó, macskaajtó

Több millió ember  kényelmét szolgálja egy kutyaajtó vagy macskaajtó használata. A termék egyszerű. Az ajtóba vagy falba vágott résen a kutyák, macskák ki- vagy bejárhatnak szabadon, anélkül, hogy nekünk embereknek ez valami erőfeszítést jelentene. Ezek a kutyabejárók nagyon praktikusak. Gondoljunk csak bele, az éjszaka kellős közepén cicánk vagy kutyánk kaparja a bejárati ajtót, hogy kikéreszkedjen, mert éppen kint van dolga. Vagy fordulunk a másik oldalunkra bízva abba, hogy majdcsak abbahagyja kedvencünk vagy elcsoszogunk a bejárati ajtót kinyitni. Nos az éjszakai ébrenlét kihat nappali tevékenységünkre, állapotunkra. Így ez elég fáradágos lehet éjszakákon át. Szobatiszta kedvencünk még ha éjszaka tudja is tartani a wc-zést, nappal elég sokszor nyitogatjuk az ajtót számukra. A Plexidor kutya ajtó, macska ajtó egy olyan konstrukció, mely mely igen hatékony több szempontból is. Az egyik legfontosabb talán az, hogy a cicák és kutyák sem félnek használatától. Az ajtópanelek oldalra nyílnak, így a lengő panel nem dörzsöli a hátukat, ami kellemetlen lenne és félelmet keltene. Pont ezért a Plexidor gyártása során ezt is figyelembe vették. Ahol más kutya ajtók a félelem miatt nem működnek, ott a plexidor nyugodtan használható. A másik fontos tényező a hőszigetelés. Az ajtóra, falra vágott résen, kutyabejárón keresztül nagyon sok hő áramlik ki. Nyáron nagyon nagy meleg áramlik be. Ez általában elmondható a legtöbb kutya ajtoról. Viszont a Plexidor erre is gondolt a gyártás kezdete óta. Ugyanis nem csak egy műanyag lengőajtót gyárt, aminek hőszigetelése szinte a nullával egyenlő, hanem  két plexipanel közötti levegő réteggel tökéletessé teszi a szigetelést. A plexi panelek ráadásul sokkal kevésbé törnek, mint a hagyományos műanyag lengőajtók. A Plexidor olyan plexi anyagot használ, amelyet a kisrepülőgép gyártásánál használnak. 

Nincs mégegy olyan kisállatajtókat gyártó cég, mint a Plexidor. Tökéletes hőszigetelés, nem deformálódó, tartós alumínium keret, normális ajtók, nem pedig sárvédőszerű csapódó lengőajtók jellemzik. 10 év garancia.

A Plexidor egy igazi ajtó, a többi kutyaajtó csak hangos, csattogó sárvédő.

Aki Plexidort vesz, évtizedekre tervez.

A Plexidor 1985 óta gyárt kiváló minőségű kutyaajtókat és macskaajtókat.

Négy különböző méretben érhető el a kutyaajtó. Így minden termetű kutyának ki lehet választani a megfelelő méretet.

Ráadásul 3 különböző színben érhető el a Plexidor kutya ajtó.

Lehet fehér vagy barna a nyílászárója a Plexidor kisállatajtó pontosan illeszkedik ezekhez a színekhez. Ha semleges színt akar választani, akkor az alumínium szín tökéletes választás. Ráadásul az alumínium keret festék alapozó használatát követően bármilyen színre festhető.

Hogyan kell kiválasztani a megfelelő kutyaajtó méretet?

Egyszerűen ki kell nyitni a bejárati ajtót a Plexidor kutyaajtó nyílás méretének megfelelően és behívnia kedvencét. A lábunkkal támasszuk meg az ajtót, hogy ne lökje ki kedvencünk, miközben átmegy a résen. Ha ezen a nyitott résen zavartalanul befér a kutyus akkor a megfelelő méretet meg is találtuk.

A kutyaajtók magasságát ne vegyük figyelembe, hisz a kutyáknak valamelyest le kell sütniük a fejüket ahhoz, hogy átmenjenek a kutyaajtón. Ráadásul a kutya ajtót a föld szintjétől kb. 10-15 cm-el magasabbra kell szerelni, hogy stabilan szereljük azt be.

Ezzel elérve azt is, hogy nem kell nekik hasoncsúszva közlekedni.