Kutyaajtók

A Plexidor kutya és macskaajtók mérnöki precizitásának köszönhetően a legjobb hőszigetelő kisállat ajtók. A más márkájú "hőszigetelt" kutyaajtókkal szemben, valóban kiválóan hőszigetelt.

Stílusos kialakítása verhetetlen a piacon. Akár egy igazi nyílászáró ajtókkal.

A Plexidor kisállatajtók hőszigetelésüket a kettős plexiüvegnek valamint a köztük lévő levegőrétegnek köszönhetik. Az ajtókeretre ragasztott időjárásállő sörte pedig teljesen kizárja a huzatot.

Az ajtó paneleket nem "lengeti" a szél.

A rugóknak köszönhetően mindig a nyugalmi pozicióba, zárt helyzetbe húz vissza az ajtó panel.

Masszív alumínium kutyaajtó a kialakításának köszönhetően stabil és pontos szerkezet marad több éves folyamatos használat után is. Nem deformálódik, nem hajlik el az UV hatására, mint a műanyag kutyaajtók.

Egyedülállóan 10 év garanciát vállalunk a Plexidor kutya és macskaajtókra és az alkatrészekre, kivéve rágásra.

A hőszigetelés a mai energiaárak mellett nagyon fontos dolog. Sokan éppen ezért nem is szerelnek be kutyaajtót. A kiváló hőszigetelésű Plexidor kutyaajtók sokkal jobban teljesítenek versenytársai ajtóinál. 

Bár Magyarországon viszonylag nem túl hosszú a nagyon hideg téli időszak, azért a fűtési csaknem 5-6 hónap. Ezért ez idő alatt egy rosszul teljesítő kutyaajtón keresztül nagyon sok fűtési energia áramlik ki, az utcát fűtve.

Észre sem vesszük, de ez számszerüleg több ezer forintra is rúghat havonta. Az olcsó kutyaajtók valójában sokkal többe kerülnek hosszú távon, nem beszélve, ha figyelembe vesszük az alkatrészek állandó pótlásával járó költségeket.

Kutyaajtók, melyek ellenállnak a kutyarágásnak. A panelek halkan zárulnak, nem ijeszti meg kedvencét. Teljesen biztonságos a működésük.

Hőszigetelt kutyaajtó. A ragasztott panelek között levegőréteg van. A Plexidor a kisállatajtók tervezésénél figyelembe vette a hőszigetelést, mint az egyik legfontosabb tényezőt. A macskabejárók, kutyabejárók gyártói többsége figyelmen kivül hagyja mai napig ezt az el nem hanagolható tulajdonságot.

A Plexidor macskabejárók és kutyabejárók igényes kialakításuk miatt is nagyon jól beillenek ház dizánjába.

Sarkos kialakítása pontosan a nyílászárók jellegét adják, hogy ne csak egy odunak tűnjön a kutyabejáró, hanem egy igazi nyílászárónak.