Fekhelyek, ágyak

Kutyafekhelyek minden kutyának a K&H gyártó cégtől.

Legyen kedvence kis méretű chivava vagy egy megtermett, nagy méretű német dog, nálunk megtalálja az évszaknak, kutyája korának, vérmérsékletének megfelelő fekhelyet.

Nem kell aggódnia az ellergia miatt. A kutyafekhelyek töltőanyaga újrahasznosított műanyagból készülnek. Gondoskodva a megfelelő puhaságról és a maximális kutya kényelemről. 

Nézet:
Sorrend:

 

Mi a kutyám számára megfelelő fekhely?

Nem baj ha esik az eső vagy hull a hó. A K&H kutyafekhelyek állják a sarat.

A legtöbb kutya Magyarországon kint tartott kedvenc. Kisebb arányban tartunk kutyát a házban.

A házban lévő fekhelyeknél nincs nagy követelmény, hogy megfeleljenek mindenféle külső környezeti hatásnak. Bár egy benti fekhelynél sem hátrány egy vízálló huzatú kutyapárna ha kutyája inkontinenciával küzd. Ilyen esetekben nem javasolt a peremes kutyafekhely vagy kutyakanapé, mert a vizeletben feküdne a kutya.

Belső használatra ténylegesen elég lehet kiválasztani kedvencének a kutyafekhelyét az alvási póz szerint.

Benti kutyafekhely számos alakban, funkcióban, dizájnban forgalmazunk a K&H gyártótól.

Kinti kutyafekhelyeink maximális kényelmet nyújtanak négylábú barátjának a 15 cm vastag párnázott töltőanyag miatt. Ezek olyan kutyapárnák, melyekben a töltőanyag csatornákban van tömve, így nem kell aggódnia, hogy kedvence a hideg télben a földön fog pihenni, mert a kis műanyag golyócskák a sarkokba felgyűltek.

A huzat pedig könnyen levehető, mosható, tisztítható, mosógépben mosható. Ráadásul UV bevonattal védett az erős UV sugárzástól. Tehát ez a fekhely kint hagyható, ahol kutyája szeret tartózkodni a reggeli napsütésben.

Vízálló-e a kutyafekhely.

Igen. Vízálló és vízlepergető huzata van a K&H kinti kutyafekhelyeknek, kutyapárnáknak.