K&H Fekhelyek, ágyak, ketrec alátétek

Legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, tartós, extra kényelmes kutyaágyak, kutyafekhelyek, kutyakanapék, kutyapárnák, kutyaszőnyegek, kutyatakarók.

Újrahasznosított palackból készült betétek, töltőanyagok, melyek extra kényelmet biztosítanak kedvencének.

 

A betét töltőanyaga nem hungarocell golyócskákkal van töltve, ami ráadásul egy helyre tömörül, hanem szivacsszerű sűrűn szőtt anyag, nem allergén, újrahasznosított palackból, melyek kialakított csatornákban vannak, ami a csomosodást meggátolja.

Nem csak télen van kutyájának szüksége kutyafekhelyre, hanem nyáron is. 

Luxus kutyaágyakat a KH gyártótól.

 

Hogyan válasszunk kutyafekhelyet?

Nagyon sokaknak bonyolult a kutyafekhely kiválasztása vagy éppen nagyon is leegyszerűsítik a vásárlást.

Számos esetben viszont találkoznak vásárlás után a gazdik olyan jelenségekkel, mint amikor a kutya nem is használja a kutyafekhelyét vagy csak számos kör megtétele után hajlandóak belefeküdni. Sokan választanak peremes kutyafekhelyet, amiből nem lát ki kedvencük, ami előnytelen választás lehet négylábú barátunknak.

Figyelembe kell venni a kutya alvási szokásait, alvási pózokat, a kutya életkorát, egészségi állapotát. Ezeken túl fontos megfigyelni a kutya magatartását.

És nem utolsó sorban a mi igényünket amit a kanapé dizájnja iránt támasztunk.

A K&H kizárólag műanyag kutyafekhelyeket gyárt. Erre felhasznál újrahasznosított műanyagot is. Semmiféle természetes szörmét vagy szőrt nem tartalmaznak.