LUPINE nyakörv (Alpen Glow 2,5 cm széles 31-50 cm)

Raktáron
LUPINE nyakörv (Alpen Glow 2,5 cm széles 31-50 cm)
Original
Első lépés- Válassza ki a termék szélességét!
Harmadik lépés - Válassza ki a nyakörv méretét
Méret
Szállítási idő
6 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 126 Ft
  • Széles, stílusos minta választék
  • 2,5 cm anyag szélesség, mely megfelelő közép- és nagytermetű kutyák részére
  • A nyakörvhöz színben teljesen egyező párnázott fogantyús póráz elérhető
  • Minden Lupine termék kézzel készült az USA-ban, New Hampshire, Conway
  • ÖRÖK GARANCIA (Rágásra is!)
Részletek

A Lupine mintás termékek az igazi sláger termékek, melyek mindennapos használatra is megfelelőek. Folyamatosan megújuló szín- és minta választék jellemzi. A mintás termékek 3 különböző szélességben és 9 méretben elérhetőek az XXS-től az XXL-es méretig (12 minta minden szélességben elérhető, a többi pedig néhány méretben).  

  • ÖRÖK GARANCIA (Rágásra is)
  • YKK® által kifejlesztett magas minőségű műanyag csatok
  • Rozsdamentes acélból készült hegesztett D-gyűrű
  • Erős, tartós, szövet, a mita soha nem rávarrt, vagy nyomtatott, ami könnyen lekopik, hanem az anyagba szőtt.
  • Könnyen tisztítható

A Lupinepet ÖRÖK GARANCIÁT vállal a terméekire (még RÁGÁSRA is), mely nem csak a hazai piacon, de a világon is egyedülálló.
A sérült termékek cseréje Magyarországon történik.

 

Válassz a nyakörvhöz illő színben hozzáillő párnázott fogantyús pórázt illetve Dog Tag Art jelölő bilétát!


Mintás nyakörv kutyáknak

Részletes termék információ

Tartós, időtálló szövet - A termék prémium minőségű nylon anyagból készült, mely nem csak tartós és könnyen tisztítható, a minták csodásak, szövöttek, soha nem nyomottak vagy rávarrtak. Mosás, elázás vagy úszás után sem keményedik meg. 

Könnyen kezelhető, erős csat- Lupine Pet és YKK (az USA vezető csat gyártó cége) egy olyan erős, magas minőségű csatot fejlesztett ki közösen, mely a legerősebb műanyag csat a piacon. A kezelése pedig nagyon egyszerű, oldalt nyomásra nyíló csat, mely terhelhetőségben a fém csatokkal is felveszi a versenyt.

Erős, acél D-gyűrű - Lupine hegesztett D-gyűrűje rozsdamantes acélból készült, mely hegesztett és akár az éveken át tartó kemény használatot is jól bírja. 

Állítható méret -  Viszonylag széles tartományban állítható méretek jellemzik a Lupine termékeket, hogy mindenki megtalálja a kedvencének pontosan megfelelőt. A megfelelő méret beállítása egyszerű, és a csúszásgátló fogak segítségének köszönhetően a beállított méret nem változik meg, még egy nagy erőt kifejtő kutya esetében sem.

Varrás- Minden szál számít - Lupine termékek varrásánal a hegymászó felszereléseknél használt varrástechnológiát használják, ahol a biztonságnak és a terhelésnek kifejezett szerepet tulajdonítanak.

Szőr és a bőr védelme -
 minden anyagvég elvarrt és behajtott a szőr és bőr védelme érdekében. Nincsenek elvarratlan szálak.

Megfelelő méret:
A megfelelő méretű nyakörvet úgy határozzuk meg, hogy lemérjük a kutyánk nyaki kerületét (a nyak közepénél), ehhez a mérethez adjunk 5 %-ot a megfelelő illeszkedés érdekében, ez lesz a nyakörv méretünk.


Használati útmutató:
Kézzel és mosógépben tisztítható hideg enyhén szappanos vízben (ne használjunk sem fehérítőt, sem alternatív fehérítő készítményeket) Levegőn szárítsuk. (Szárítógépbe nem rakható!)
A Lupine termékek nem ajánlottak a kutyák kikötésére


Előfordulhat, hogy a képeken megjelenő színek kissé eltérnek az ön  monitorján látható színektől, mivel a monitorok, kijelzők nem egyformán kalibráltak.

 

 

Adatok
Téma
Mintás, Csajos
Méret
M
Szállítási idő
1 munkanap
Termék
Nyakörv
Gyártó
Lupine
Azonosító
746889427520
Cikkszám
WLF42752
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Örök garanciáról

ÖRÖK GARANCIA

Lupinepet 1990 -ben kezdte gyártani kutya- és macska felszereléseit és már a kezdetektől vállalt örök garanciát a szövet szakadására, a csat törésére,és kiterjesztette garanciáját még a rágásra is! Azóta is a rágásra vállalt garanciája fémjelzi leginkább nevüket. A minőség és a páratlan garancia teszi a Lupine termékeket a legjobbá a világon.

www.lupinepet.com

Garanciális feltételek


A LUPINEPET®  életre szóló garanciát vállal az anyag- és gyártási hibákra, ezentúl a szövet szakadására, a csat törésre illetve rágásra is.
Az anyag- és gyárihibás termékeket korlátlan ideig kicseréli. Ha már a gyártó nem gyártja a kicserélni kivánt terméket azonos színben/mintával más, a Vevő által egyeztetett színűre/mintájúra cseréli azt az EB-ŐRZŐ Kft.

Nem garanciális hiba azonban, a nem rendeltetésszerű használat, vagy akár a helytelen tisztítási módszerek által keletkezett karcolás, elszíneződés és folt, illetve az anyag mindennapos használatából adódó kopása, ami semmilyen körülmények között nem befolyásolja a termék használhatóságát, ezért ezek nem tekinthetőek garanciális hibának.
Azokra a károkra, amelyek nem rendeltetésszerű használatra, vagy az anyag sajátos tulajdonságaira ( külső mechanikai, vagy vegyi hatás, olvadás, idegen anyag okozta elszíneződés) vezethetőek vissza, ez a garancia nem érvényes.

Tisztítás: Gépi vagy kézi mosás max. 30 C fokon kizárólag lágy szappanos vízben.

A garancia érvényesítésének módja

A garanciális termékek cseréjét kizárólag az Eb-őrző Kft cseréli postai vagy személyes úton, a sérült termék és a kitöltött garancia kártya ellenében.
A LUPINE® termékeket postai úton, vagy cégünk székhelyén (4033, Debrecen György utca 16/B) személyesen cseréljük. Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes cserét kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani!
Ha a csere postai úton történik, akkor küldje el címünkre a hibás terméket a kitöltött garancia kártyával. A termékcsere díjtalan, viszont a szállítási költséget a vásárló fizeti. A termék visszaszállításának díja 990 Ft előreutalással, illetve 1390 Ft utánvétel. Lehetőség van GLS Hozom-Viszem szolgáltatás igénybevételére is, ahol a futár egyidőben viszi az új terméket és szállítja el a sérült terméket. Ennek díja 2190 Ft előre utalással, utánvétel pedig 2690 Ft. Ezt a cserét mindenképpen egy e-mailben küldött fotónak kell megelőznie a termék sérüléséről.
A termékeket mindenképpen ajánlott levélként küldje el címünkre, utánvétes küldeményt nem áll módunkban átvenni. A terméket a kézhez vételtől számítva 5 munkanapon belül kicseréljük, és küldjük az Ön által megadott címre.
Bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!
EB-ŐRZŐ Kft
4033,Debrecen György utca 16/B
+36/30-561-2076, +36/30-656-1470
Fax.:52/415-793
e-mail:hudraotto(kukac)lupine.hu
Megfelelő méret kiválasztása

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű és típusú nyakörvet kedvencünknek

Az első és legfontosabb lépés, hogy megmérjük a kutyánk nyaki kerületét. Ez a legjobb módja annak, hogy biztosan a jó nyakörvet rendeljük meg. A méréshez használhatsz szabó centit, vagy ha épp nincs kéznél, egy darab madzaggal mérd meg a kerületet és a madzag hosszát mérd meg egy vonalzóval. De ha végképp vonalzó sincs a közelben, akkor a madzag hosszát vesd össze egy A4-s papírlaphoz, aminek a méretei 210x297 mm.
Ha csak épp megbecsüljük a kuya nyaki méretét nem megfelelő, mert már néhány centi eltéréssel egy kiskutyának lehet túl nagy nyakörvet vásárolunk, vagy épp fordítva, egy nagynak túl kicsit.

A kerületet mérjük meg szorosan, és kb. 5 %-ot adjunk hozzá a szőr miatt, illetve a súlynövekedés miatt. 
Például: A megmért kerület 43 cm. Ennek az 5%-a (kerekítve) 2 cm. Tehát a kutya nyaki mérete 45 cm. Ebben az esetben tehát kétféle méret körül választhatunk 34-55 cm közötti 1,9  cm széles nyakörvet vagy a 2,5 cm közötti nyakörvekből a 31-50 cm vagy a 41-71 cm között állíthatóakat. Ha akutya még nőni fog és fejlődő fázisban van, ebben az estben érdemes a 41-71 cm közötti nyakörvet választani.

Ha ezzel megvagyunk, a következő lépés a megfelelő szélesség kiválasztása:

1,25 cm széles azaz 1,25 cm szélességűek: a kiskutyáknak való, maximum olyan 9 kg-ig. (Ha még mindig nincs mérőszalagunk és nem tudjuk mekkora 1,25 cm, akkor nézzük vagy gondoljunk egy átlagos irodai cellux szélességére, az pont akkora.)

1,9 cm széles azaz 1,9 cm szélességűek: Ez a méret általában minden kutyának megfelelően biztonságos és kényelmes.

2,5 cm széles azaz 2,5 cm szélességűek: Ezeket a nyakörveket azoknak a közepes és nagytermetű kutyáknak ajánljuk, ahol a gazdi szereti, hogy a nyakörv minél inkább látható legyen, különösen a mintás termékeknél, jobban kirajzolódik a minta, illetve egy erősen húzó kutyának is kényelmesebb egy vastagabb nyakörv. Az állítható mérete miatt, a legkisebbre is összehúzva, akár egészen kiskutyáknak is megfelelő (minimális hossz 2,5 cm szélességű nyakörveknél 31 cm)

Most pedig, hogy sikerült meghatároznunk, hogy milyen  hosszúságú és szélességű nyakörvre van szükségünk, készen állunk a vásárlásra.

Kétféle típusú nyakörvet forgalmazunk.

Állítható méretű csattos nyakörv: Ez egy tipikus alap nyakörv. A mindennapos használatra megfelelő. A méretének meghatározásához, mérjük meg a kutya nyakát középen és ehhez adjunk még 5%-ot.

Félfojtó nyakörv (Combo nyakörv, Martingale nyakörv).

Ennek e nyakörvnek, ha akarjuk van egy bizonyos félfojtó hatása is, ami sétáltatás és kiképzés során jól jöhet, ha nem szeretnénk, akkor egyszerű nyakörvként is használhatjuk. Ez segít megelőzni azt is, hogy a kutya kihátráljon a nyakörvből. Ha a pórázt  meghúzzuk, akkor egy korlátozott fojtó hatást gyakorol a nyakörv. A méretük állítható, és 1,9 cm és 2,5 cm szélességben illetve mintás és egyszínű kollekcióban áll a rendelkezésünkre. Ennek a nyakörvnek nincs csatja, ezért hosszúszőrű kutyáknak kifejezetten praktikus. 
A megfelelő méretű félfojtó nyakörv kiválasztásához, mérd meg a kutya nyaki kerületét középen, illetve ott is, ahol a legszélesebb a feje, hogy biztosan bele tudd bújtatni majd a kutya fejét. A nagyobb kerülethez adj hozzá 5%-ot és ez lesz a megfelelő méret.

Fontos! Ez a nyakörv csak felügyelet mellett használható és csak pórázzal együtt!


 

 

Egyik termékünket sem ajánljuk a kutya kikötéséhez.

A Lupine választható nyakörvméreteit az alábbi táblázat tartalmazza:

Választható nyakörv méret Nyakörv szélesség Ajánlott
XS 16 - 22 cm 1,25 cm Például: Yorkshire terrier, Máltai selyemszőrű, Törpe spániel, Törpe spicc, Csivava ...
S 21-30 cm 1,25 cm Például: Si-cu, Foxterrier, Sheltie, Westy, Whippet ...
SM 23-35 cm 1,9 cm Például: Tacskó, Spániel, Spicc ...
M 34-55 cm 1,9 cm Például:: Agár, Beagle, Pumi, Puli, Mudi, Spániel ...
L 39-63 cm 1,9 cm Például: Magyar vizsla, Német vizsla, Ír szetter, Husky ...
XL 31-50 cm 2,5 cm Például: Akita, Boxer, Golden Retriver, Labrador, Német juhász ...
XXL 41-71 cm 2,5 cm Például: Bernáthegyi, Dog, Rottweiler, Angol véreb, Ír farkaskutya, Moszkvai őrkutya ...