Lupine Félfojtó nyakörv (Beetlemania 2,5 cm széles 39-55 cm)

-30%
Lupine Félfojtó nyakörv (Beetlemania 2,5 cm széles 39-55 cm)
Első lépés- Válassza ki a termék szélességét!
Második lépés- Válassza ki a termék színét
Harmadik lépés - Válassza ki a nyakörv méretét
Kollekció
6 690 Ft
4 683 Ft
A vásárlás után járó pontok: 94 Ft
Részletek

A Lupine termékek nagysága a részletekben rejlik.

Minden termék kézzel és gondos odafigyeléssel készül, hogy sokáig örvendeztessenek minket és kedvenceinket.
De ha mégis megsérülne??? A Lupinepet csapata erre is gondolt és a piacon egyedülálló módon örök garanciát vállal még rágásra is!

A Lupine nyakörvek legfőbb jellemzői:

Csat - Erős és időtálló


A Lupine a híres és világvezető YKK gyártó cég szerződött partnere és közösen létrehoztak egy olyan műanyag csatot, mely a sorozatos tesztek során a fém csatoknál erősebbnek strapabíróbbnak bizonyult. Emelett egy szépen és gondosan kialakított, nincsenek éles részei, könnyen kezelhető és biztonságos.

D-Gyűrű

 


A D-gyűrű a szövet mellett talán a legkényesebb része egy nyakörvnek. Ugyanis rengeteg terhet kell kibírnia, nem beszélve egy erősebb, jobban húzó kutyánál, hogy igazán biztonságba tudjuk kedvencünket. A Lupine úgy alakította ki ezt a fontos részletet, hogy rozsdaálló heggesztett acél gyűrűt használ, amely a sorozatos és sok éves használatnak is ellenáll.

Szövet - Gyönyörű és tartós.

 


A Lupine szövetei már távolról felismerhetőek. Gyönyörűek, minden egyes szála festett és Jacquard szövetekből készülnek, soha nem rányomással vagy szalagos rávarrással! Ezért is olyan gyönyörűek sok sok év használat után is.
A kutya úszhat a nyakörvekben, száradás után nem keményedik meg az anyag. Mosógépben 30 fokon vagy lágy szappanos vízben moshatóak.

Méret beállító csat - Egyszerű és megbízható

 A nyakörvek méretei méret tartományonként állíthatóak, így ha növédben van, vagy hízna egy kicsit sem kell új nyakörvet vásárolnunk, hanem újra beállítjuk a megfelelő kényelmes méretet. A csat hátulján lévő apró fogak pedig megakadályozzák, hogy ez a méret akár egy séta közben is megváltozzon. Még a legjobban húzó kutyáknál sem változik a méret.

 

Adatok
Téma
Állatos, Természet
Kollekció
Outlet
Termék
Nyakörv
Gyártó
Lupine
Azonosító
746889303558
Cikkszám
WLF30355
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Örök garanciáról

ÖRÖK GARANCIA

Lupinepet 1990 -ben kezdte gyártani kutya- és macska felszereléseit és már a kezdetektől vállalt örök garanciát a szövet szakadására, a csat törésére,és kiterjesztette garanciáját még a rágásra is! Azóta is a rágásra vállalt garanciája fémjelzi leginkább nevüket. A minőség és a páratlan garancia teszi a Lupine termékeket a legjobbá a világon.

www.lupinepet.com

Garanciális feltételek


A LUPINEPET®  életre szóló garanciát vállal az anyag- és gyártási hibákra, ezentúl a szövet szakadására, a csat törésre illetve rágásra is.
Az anyag- és gyárihibás termékeket korlátlan ideig kicseréli. Ha már a gyártó nem gyártja a kicserélni kivánt terméket azonos színben/mintával más, a Vevő által egyeztetett színűre/mintájúra cseréli azt az EB-ŐRZŐ Kft.

Nem garanciális hiba azonban, a nem rendeltetésszerű használat, vagy akár a helytelen tisztítási módszerek által keletkezett karcolás, elszíneződés és folt, illetve az anyag mindennapos használatából adódó kopása, ami semmilyen körülmények között nem befolyásolja a termék használhatóságát, ezért ezek nem tekinthetőek garanciális hibának.
Azokra a károkra, amelyek nem rendeltetésszerű használatra, vagy az anyag sajátos tulajdonságaira ( külső mechanikai, vagy vegyi hatás, olvadás, idegen anyag okozta elszíneződés) vezethetőek vissza, ez a garancia nem érvényes.

Tisztítás: Gépi vagy kézi mosás max. 30 C fokon kizárólag lágy szappanos vízben.

A garancia érvényesítésének módja

A garanciális termékek cseréjét kizárólag az Eb-őrző Kft cseréli postai vagy személyes úton, a sérült termék és a kitöltött garancia kártya ellenében.
A LUPINE® termékeket postai úton, vagy cégünk székhelyén (4033, Debrecen György utca 16/B) személyesen cseréljük. Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes cserét kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani!
Ha a csere postai úton történik, akkor küldje el címünkre a hibás terméket a kitöltött garancia kártyával. A termékcsere díjtalan, viszont a szállítási költséget a vásárló fizeti. A termék visszaszállításának díja 990 Ft előreutalással, illetve 1390 Ft utánvétel. Lehetőség van GLS Hozom-Viszem szolgáltatás igénybevételére is, ahol a futár egyidőben viszi az új terméket és szállítja el a sérült terméket. Ennek díja 2190 Ft előre utalással, utánvétel pedig 2690 Ft. Ezt a cserét mindenképpen egy e-mailben küldött fotónak kell megelőznie a termék sérüléséről.
A termékeket mindenképpen ajánlott levélként küldje el címünkre, utánvétes küldeményt nem áll módunkban átvenni. A terméket a kézhez vételtől számítva 5 munkanapon belül kicseréljük, és küldjük az Ön által megadott címre.
Bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!
EB-ŐRZŐ Kft
4033,Debrecen György utca 16/B
+36/30-561-2076, +36/30-656-1470
Fax.:52/415-793
e-mail:hudraotto(kukac)lupine.hu
Megfelelő méret kiválasztása

A megfelelő méretű nyakörv meghatározása

A legjobb módszer az, ha megmérjük a kutyánk eddigi nyakörvét, vagy mérjük meg a nyaki kerületét a nyaka közepénél (az ábrán látható módon) , a legjobb ha szabócentit használunk, vagy ha ez nem áll rendelkezésünkre, akkor egy darab madzaggal vegyünk méretet. Az így kapott értékhez adjuk hozzá a mért eredmény 5%-át, így megkapjuk milyen méretű nyakörvet is kell vásárolnunk kedvencünknek. A Lupine választható nyakörvméreteit az alábbi táblázat tartalmazza:

Választható nyakörv méret Nyakörv szélesség Ajánlott
XS 16 - 22 cm 1,25 cm Például: Yorkshire terrier, Máltai selyemszőrű, Törpe spániel, Törpe spicc, Csivava ...
S 21-30 cm 1,25 cm Például: Si-cu, Foxterrier, Sheltie, Westy, Whippet ...
SM 23-35 cm 1,9 cm Például: Tacskó, Spániel, Spicc ...
M 34-55 cm 1,9 cm Például:: Agár, Beagle, Pumi, Puli, Mudi, Spániel ...
L 39-63 cm 1,9 cm Például: Magyar vizsla, Német vizsla, Ír szetter, Husky ...
XL 31-50 cm 2,5 cm Például: Akita, Boxer, Golden Retriver, Labrador, Német juhász ...
XXL 41-71 cm 2,5 cm Például: Bernáthegyi, Dog, Rottweiler, Angol véreb, Ír farkaskutya, Moszkvai őrkutya ...