GoughNuts MaXX PRO 50 karika (XL-XXL)

GoughNuts MaXX PRO 50 karika (XL-XXL)
GoughNuts MaXX PRO 50 karika (XL-XXL)
GoughNuts MaXX PRO 50 karika (XL-XXL)
GoughNuts MaXX PRO 50 karika (XL-XXL)
GoughNuts MaXX PRO 50 karika (XL-XXL)
GoughNuts MaXX PRO 50 karika (XL-XXL)
Strapabíróság 100-as skálán
96
Várható szállítási idő-
3-4 hét
Típus

A Goughnuts termékeket keménységük alapján három csoprtba sorolhatjuk.

 • A zöld játékok puhábbak, ajánlatosak kölyköknek, idősebb kutyáknak, vagy akik nem 1-2 nap alatt szedik szét a játékaikat.
 • A fekete termékek erősebbek, masszívabbak, de természetesen rugalmasak. Minden olyan kutyának ajánljuk akik szeretnek rágni.
 • A Pro 50 típusú termékek karbon szállal erősítettek, emiatt ezek nem úsznak a vizen, viszont az extrém rágók tökéletes választása. Természetesen ezek a játékok is rugalmasak.
Szállítási idő
16 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 330 Ft

GoughNuts MaXX Pro 50 a rágójátékok csúcsa! Kifejezetten erős, strapabíró, extrém rágóknak ajánlott ez a játék! 
Például: Pitbull, Amstaff, Bulldog, Cane Corso, Masztiff, Rottweiler, Dobermann, Argentin Dog stb...

 

 

Részletek

Goughnuts MaXX Pro 50 típusú játék azoknak a kutyáknak ajánlott, akik eddig még minden játékukat szétrágtak. A Pro 50 típusú játékok karbonszállal erősítettek, keményebb anyagúak és nagyobb sűrűségűek, emiatt ezek a játékok nem úsznak a vizen! 
A játék átmérője: 16 cm.
Fontos a helyes méretű játék kiválasztása. A kutya hátsó őrlő fogai közötti távolság nagyobb legyen mint a játék átmérője.


Az alábbi táblázat jól szemlélteti a Gougnuts játékok anyaga közötti különbséget.

Zöld típus Fekete típus Pro 50 típus
Szakítószilárdság
(Nyújthatóság)
3200 PSI 3600 PSI 4000 PSI
Tépésállóság
(Fogakkal szembeni ellenállóság)
140 PSI 180 PSI 230 PSI
Keménység 43 44 50Adatok
Szállítási idő
3-4 hét
Termék
Játék
Gyártó
Goughnuts
Cikkszám
609595875972
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Faragó Barbara
Faragó Barbara
2021.10.22
 - 12:54
Sziasztok

Elmondani nem tudom mennyire hálás vagyok nektek, nagyon örülök, hogy rátok találtam.
Tiszta szívből ajánlom mindenkinek a játékokat, Goughnuts karikákat és minden Goughnuts terméket, nagyon strapabíróak, valóban szinte szétrághatatlanok, ha még is sikerül a kutyámnak eljutni a jelző piros csíkik, ingyenes csere terméket biztosít a cég.
Előtte rengeteg pénzt költöttem kutya játékokra, volt hogy 1 nap alatt tönkretette, csak pénz kidobás volt minden... Az első karikáját a kutyám 1,5 évig nyúzta , imádja, azzal alszik ez a mindene. Miután sikerült szétrágnia, kaptunk ingyenesen egy ugyan olyan újat. Valóban egyszer kell beruházni és egy életre szóló játékot és élményt kap a kutya, tényleg próbáljátok ki, mert megéri, fantasztikusak a termékek ????
Biztonsági jelzőrendszer

Ki ne szeretne kedvencének olyan játékot amiről tudja, hogy biztonságos?!


A GoughNuts játékok egyedülállóan úgy lettek kialakítva, hogy nem csak nagyon strapabíróak (szinte elnyűhetetlenek), hanem biztonságosak is.

A biztonság, ez az a pont, ahol a GoughNuts játékok a leginkább kitűnnek a rágójátékok közül, aminek alapelve nagyon egyszerű. Mindegyik egyszínű GoughNuts játék két különböző rétegből áll. Van egy fekete vagy zöld külső héj, ami azt jelzi, hogy a játék még jó állapotban van és a kutya használhatja, és van egy vörös belső mag, melynek megjelenése esetén el kell venni kedvencünktől a játékot, mert abból esetleg nagyobb darabokat is kiharaphat. Ez az egyszerű felépít

és adja a GoughNuts játékok beépített biztonsági rendszerét “Chew Toy Safety Indicator” , amit a gyártó szabadalmaztatott.  

Mivel a GoughNuts a BIZTONSÁG hű elkötelezettje, ezért ha a kedvencünk játéka 

 

annyira megsérülne, hogy előtűnik a belső piros mag, a játékot részünkre visszaküldve egy új játékot postázunk vásárlóinknak, (Az oda-vissza szállítási díj a vásárlót terheli) mindezt a gyártó támogatásával.

A GoughNuts játékok természetes gumiból készültek, nem latexből!

 

Fontos! Mindig felügyeld a kutyádat játék közben! Ezek a játékok nagyon masszívak, strapabíróak, de a kutyák számára nem létezik teljesen elpusztíthatatlan játék (ezért is fontos a garancia).
Ha a játékon sérülést tapasztalsz vedd el a kedvencedtől!
Örök Garancia

Minden GoughNuts termék életreszóló garanciát hordoz!

 

Ez azt jelenti, hogyha a fekete vagy zöld külső réteg olyan mértékben sérül, hogy láthatóvá válik a piros belső mag rész, akkor vegye el kedvencünktől és küldje vissza címünkre. (A többszínű pöttyös játékok, mint például a TUG, a K9 Kup nem tartalmaz biztonsági jelző rendszert, de természetesen ezekre is vonatkozik a garancia. Ezekben az esetekben a definiált garanciális sérülés minimum 0,5 cm mély és kb 1,5 cm legyen.)

FONTOS! A garancia csak azokra a károkra vonatkozik, amelyeket a kutya okoz, bármely más módon a játékon okozott sérülésre nem.
Cégünk (Eb-őrző Kft.) a régi sérült játékot egy újra cseréli a gyártó támogatásával. A garanciális kérdésekben mindig a gyártó (GoughNuts LLC.) dönt.
A csere feltétele az, hogy mindenképp megkapjuk a régi játékot ahhoz, hogy el tudjuk küldeni az új terméket. A sérült termék helyett lehet masszívabbat, strapabíróbbat (Pro 50), vagy nagyobbat (MaXX) kérni, vagy akár más alakút is, de természetesen ez a különbözeti összeg kifizetésével jár. 
Az élettartam garanciát a kutya életéig definiáljuk és a GoughNuts cseregarancia át nem ruházható.
A részünkre visszaküldött terméknek az alábbiakat kell tartalmaznia:

 • A megrongálódott játékot.
 • Név, cím, telefonszám és e-mail cím
 • Hol és mikor vásárolta a terméket
 • Kutyája fajtáját
 • Illetve az alábbi számlaszámra kérjük átutalni vagy befizetni a visszapostázási költséget, ami jelenleg 990 Ft. A számlaszám: OTP Bank 11738008-21454349  A megjegyzés rovatba a nevet mindenképp kérjük feltüntetni, hogy beazonosítható legyen az utalás. 
  Ha az utalás vagy befizetés nem megoldható csak "Címzett fizet" jelzéssel tudjuk feladni a játékot, melynek díja ilyen esetekben 1700 Ft.

 • A csere maximum 5-10 munkanapot vesz igénybe.

  Címünk: Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen György utca 16/B
  e-mail: info@goughnuts.hu
  Telefon: +36 30 656 1470, +36 30 561 2076

Példa egy garanciális termékre