A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Odormute™ Piszoár tabletta 24 db-os

-15%
Odormute™ Piszoár tabletta 24 db-os

Az egyetlen kizárólag természetes anyagokból álló, környezetet nem károsító, élő szervezetekre, vizekre ártalmatlan piszoár tabletta.

Odormute™ több, mint 50 éve, mert működik!

MSDS lap

Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

- Nem toxikus, nem savas,

- Nem mérgező!

- Nem ártalmas emberekre, állatokra, növényzetre!

 

Hatékony és egyszerű a használata!

 

Semmiféle új vegyületet nem tartalmaz, aminek még nem ismerik a jövőre gyakorolt hatását legyen az emberi szervezet vagy környezetünk.

 

A legjobb piszoár tabletta 2 funkciót is betölt használatával. Egyrészről megszünteti a kellemetlen szagokat, másrészről eltávolítja a hugykövet és a lerakódásokat.

Az Odormute bio piszoár tabletta amellett, - hogy környezetbarát megoldás, 100% -ban lebomló, - mindkét funkciót betölti.

Az Odormute Pissoir tabletta nem elnyomja a szagokat, hanem megszünteti a szagok forrását. 

  • Megszünteti a kellemetlen vizelet szagokat

  • Feloldja a hugykövet

  • Megszünteti a lefolyóban a dugulásokat

  • Illatmentes

  • Könnyű használni

6 840 Ft
Akció: 5 832 Ft
Kezdete: 2018.12.04   A készlet erejéig!
Egységár: 243 Ft/db
csomag
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
  • Megszünteti a kellemetlen vizelet szagokat

A szagok forrását kémiai reakciók utján bontja le az Odormute™ pissoir tisztítószer és szünteti meg. A szagokat nem maszkírozza, mint más piszoár tisztítószer vagy piszoár illatosító tabletta. A piszoárokban használt hagyományos szagelnyomó pissoir kövek a csészéből feláramló bűz okát nem szüntetik meg és a hugykövet sem bontják, tehát alkalmazásuk nem a leghatékonyabb módszer az igazi problémára. Az Odormute™ Piszoár tabletták teljesen szagtalanok. Az Odormute™ pissoir tabletták használata gazdaságos, költséghatékony, mivel nemcsak a szagokat szünteti meg, hanem a hugykő lerakódását is ezzel a szennyvízhálózatot is tisztán tartja, anélkül, hogy korrodálná a fémalkatrészeket a berendezésben.

Nem veszélyes, nem maró hatású és használható más piszoár szerekkel. A legjobb eredményt viszont más szagosító tabletták nélkül lehet elérni.

  • Feloldja a hugykövet

Kimondottan az organikus szennyeződésként piszoárokban jelen lévő hugykő lebontására kialakított enzim formula. A hugykövet eltávolítja és megakadályozza annak képződését a csésze falán és a csöveken.

Az Odormute™ piszoár tisztító tabletták feloldják a hugykő képződéseket és azok után tisztán tartják a piszoárt, mindezt anélkül, hogy károsodás érné a krómozott részeket vagy a lefolyócsöveket. Nem tartalmaz maró anyagot, klórt, így használatával környezetét nem károsítja, mint más tisztítószerek.

  • Megszünteti a lefolyóban a dugulásokat

Az Odormute™ tisztító Piszoár tabletták használatával megszüntethető a szervesanyagok okozta dugulás.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
027821007506
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés