R12M receiver collar for Dogwatch

R12M receiver collar for Dogwatch
Szíj Méret
Pólus méret / szörzet alapján
186.83 EUR
Bonus point : 3.74 EUR

R12Mini receiver collar for Dogwatch hidden fences

The R12M has 4 user-adjustable levels and a battery life of up to 6 month. 

- The fastest reaction time in the industry 0,125 second.

- 3 omni directional antenna.

- Lightweight: 31 gr.

- Works on all dogs.

- Works on cats!

 

Details

 

Az R12M mini elektromos kutya kerítés nyakörvek a legkisebbek a piacon, így a legkisebb kutyáknál is alkalmazhatóak, súly vagy mérettől függetlenül.

- Nem kell aggódnia, hogy mini kutyája nagy impulzust kap, hisz a Dogwatch elektromos kutya kerítés nyakörv beállítható 4 szintre. A legérzékenyebb és a makacsabb apróságokra is.

- Nem kell tartania, hogy a kényelmi zónába impuzust kap kedvence, mert a Dogwatch-nál nincs interferencia, azaz véletlen impulzus. Csakis a tiltott mezőhöz érve kapja kedvence a figyelmeztetést.

- A Dogwatch elektromos kutyanyakörveknél önmagától nem emelkedik az impulzus szint a vezetékhez közelítve. Mindig a beállított szinten ad le korrekciót az elektromos nyakörv.

Más gyártóknál lévő folyton emelkedő impulzus a vezetékhez közelítve egy rossz konstrukció. Gondoljunk bele, hogy a kutyáknak más és más impulzus szint kell a visszatartáshoz. A félős kuyáknál a folyton emelkedő impulzus szint túlságosan sok lehet, ha véletlen tovább mennek a zónába és túlzott impulzust kapnak, túlzott reakciót kiváltva, ami kerülendő.

A kutyák többsége pedig hozzászokik az ilyen rendszerekhez. Az ok egyszerű. Ez egy folyamat, ami a kutyákban felépül. Egyik impulzus szint után a másikat szokja meg a kutya, addig, amíg zavartalanul halad át a zónán.

A folyamat így zajlik le:

A kutyák a láthatatlan kutyakerítés kiépítését követően pár hónapig tartanak a rendszertől, hisz újdonságként élik meg az impulzust. Azt követően viszont a kutyák elkezdenek belejárni az enyhe impuzus zónába, hisz az nem elég erős a visszatartásukhoz a kezdeti félelmüket leküzdve, hisz az inger, ami éri őket a túloldalról erősebb (pl. postás, másik kutya, macska stb.). Így eljut a következő impulzus szinthez a kutya azaz közelebb kerül a vezetékhez és így tovább, aminek az a vége, hogy simán elszökik a kutya újra és újra.

 

- Nem kell vagyont költenie elemre, így a környezetet sem szennyezi. Nálunk a Mini készülékek elemélettartama is 6 hónap, ellentétben a többi gyártó 1 hónapos elem élettartamával. A Dogwatch-nál olcsóbb rendszerek megvásárláskor tényleg olcsóbbak, de a fenntartásuk az idő előrehaladtával sokkal drágább lesz. Rengeteg elemet emésztenek fel más gyártók lathatatlan kutyakerites rendszerei. 

 

 

- Csak a Dogwatch vállal örök garanciát az elektromos kutya kerítéseire. Miért jó ez Önnek? Ha meghibásodik a leadó vagy a az elektromos nyakörv egység, akkor mi azt kicseréljük. Nem kell újravásárolnia az egységeket, mint azt egyéb gyártók esetében. Ezért van az, hogy sokan váltanak Dogwatch kutyakerítés rendszerre, akiknek tönkre megy az olcsó vagy akár drágább kutyakerítés rendszerük és a garanciát sem tudják érvényesíteni, hisz kibújnak a kereskedők a felelősségvállalás alól. Ráadásul külföldi üzemeltetésű cégekkel garanciát érvényesíteni sem egyszerű. 

 

 

- 30 napos pénzvisszatérítési garanciát vállalunk. A Dogwatch kutyakerítés rendszerek annyira jól működnek, hogy 15 év alatt nincs 10 rendszer, amit visszaadtak a vevők. Voltak akik ki sem csomagolták a rendszereket kb. öten.  Voltak, akik nem telepítették a rendszert a javaslatunknak megfelelően és így nem működött a rendszerük, ők  ketten voltak. Voltak olyanok akiktől igazából nem 30 napon belül vettük vissza, hanem 2 hónap múlva, mert ők nem akarták tovább használni a rendszert, hiába működött a kutyakerítés.

 

 

- Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan kutyakerítésre és ránk a garancia érvényesítését! 

 

 

 

 

Ha kölyök kutyára veszi meg a Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszerünket, akkor nem kell tartania, hogy kifejlett korában új elektromos nyakörvet kell vennie.

 

 

 

 

R12Mini Dogwatch elektromos kutya kerítés nyakörv műszaki paraméterek

 

Garancia:

Örök garancia

( kizárólag a Dogwatch -nál )

30 napos

pénzvisszatérítési garancia:

Igen
Kutyarágásra garancia:

Igen 

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Reakcióidő  0,125 másodperc (leggyorsabb kizárólag a Dogwatch-nál FastReact®)
Szökésgátló rendszer Igen
Kutya súlya (12M) : 1 kg - 99 kg
Elem élettartam ( R12M ): 6 hónap
Kölyök és idős korú kutyáknak :  Igen
Kölyök kutyáknak :

4-6 hónaptól

Antenna típus :

3 irányú 

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Mini - kis - közepes -

nagy testű kutyáknak

Igen
Túlzott impulzus lekapcsolás Igen ( 15 mp után )

Csak a leadókészüléktől

vesz fel jeleket

8 kHz FM digital  Safelink®

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Interferencia : Nincs
Impulzusok száma : 4 + csak sípszó
Csak Hangjelzés fokozat : Igen
Nyakörv hossza : Választható (Mini-XL)
Elem típusa ( R12M ) : 3 V
Vásárló által állítható szintek : Igen

Jelzi, ha kedvence

belépett a zónába :

Igen 

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Helyes üzemelés kijelzése :

Igen 

( kizárólag a Dogwatch -nál )

Nyakörv egység anyaga : ütésálló, hőálló műanyag (polikarbonát)
Alacsony elemszint jelzés: Igen
Méret ( R12M ):

4,5 x 3 x 1,7 cm

( A legkisebb a piacon )

Nyakörv egység súlya ( R12M ) :

28 g

( ultrakönnyű )

Bekapcsolás : Állandó készenlét
Vízálló Nyakörv :

100% vízálló

( víz alá meríthető )

Cserélhető érintkező pólusok

bármely szőrű kutyához: 

hosszú-közepes-rövid

1 pár / nyakörv

 

 

Info
Manufacturer
Dogwatch
Article No.
R12M
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!