MB1 Dogwatch vízálló leadókészülék

Raktáron
vezeték nélküli kutyakerítés
64 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 290 Ft

Dogwatch MB1 vízálló leadókészülék

 

Tudja mindazt, amit a beltéri IB100-as leadókészülék. Csak azon túl kihelyezhető fedetlen teraszokra is akár, a gumi tömítéseknek köszönhetően.

 

A készülék vezeték nélkül használható és tölthető akkumulátorral rendelkezik. 

 

Ez egy nagyon jó megoldás olyan teraszok levédésére, ahol vezetéket nem lehet kihelyezni és azt szépen elrejteni. Ha a terasz le van búrkolva, akkor az MB1 vezeték nélküli elektromos kutyakerítés megoldást nyújt. 

 

Vannak esetek, amikor kutyánk a kerti bútort szétszedi vagy összapiszkítja, besározza. A készüléket a bútor alá helyezve, kültéren is használható, hogy megvédjük a kerti kiülőnket, bútorainkat

 

 

Részletek

Nincsenek határ vezetékek, amik a zónát határolják be és nincs szükség hálózati vezetékre, adapterre sem, hisz a készülék akkumulátorral üzemel. Teljesen vezeték nélküli elektromos kutyakerítés. Időnként, hetente 3 óra alatt fel lehet tölteni az akkumulátort. Nagyon kedvelt készülék, hisz bárhova elrejthető, kitehető a stílusos formája miatt, használata nem kelt feltűnést.

Vízállósága miatt beltérben és kültéren is alkalmazható.

Könnyedén, vezetékek telepítése nélkül elhelyezhető ajtófa mellé, konyhapultra, konyhaasztalra, nagyobb bejáratokba, szobák egyes részeinek lezárására, bárhova, ahova nem engedné kedvencét. A készülék szerelhető és az akkumulátor cserélhető. A Maximum hatótávolsága 2,4 m átmérőben.

Hogyan telepíthető a Dogwatch vízálló láthatatlan kutyakerítés rendszer?

Az MB1 vezeték nélküli kutyakerítés telepítése egyszerű, bárhova helyezhető. Nem igényel szakembert. A leadókészülék ugyanazon az FM rádióhullámon működik, mint a kültéri Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszerek leadói.
Így az elektromos nyakörvegység azonos a kültéri rendszerek elektromos nyakörvévvel, ugyanaz a vevőegység bent és kint is egyaránt alkalmazható. 

A csomag tartalma:

 

- 1 db MB1 leadókészülék ( 1 év garancia )

- 4 db szobai zászló

- 2 db zászlótartó alap

- 1 db adapter

 

Óvja meg bútordarabjait a Dogwatch szobai távoltartó rendszerekkel!

Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
MB1_
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!