Új jelszó kérése

LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )

-15%
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" 21-30 cm )
Első lépés- Válassza ki a termék szélességét!:
Második lépés- Válassza ki a termék színét:
Harmadik lépés- Válassza ki a nyakörv méretét:
Fő kategória >Lupine nyakörvek, hámok, pórázok >Lupine kis kutyáknak (9 kg-ig) >Mintás nyakörvek kistermetű kutyáknak és kölyköknek - 1,25 cm széles
3 380 Ft
Akció: 2 873 Ft2873
Kezdete: 2018.04.11   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Örök garanciáról
Megfelelő méret kiválasztása
Részletek

A Lupine termékek nagysága a részletekben rejlik.

Minden termék kézzel és gondos odafigyeléssel készül, hogy sokáig örvendeztessenek minket és kedvenceinket.
De ha mégis megsérülne??? A Lupinepet csapata erre is gondolt és a piacon egyedülálló módon örök garanciát vállal még rágásra is!

A Lupine nyakörvek legfőbb jellemzői:

Csat - Erős és időtálló


A Lupine a híres és világvezető YKK gyártó cég szerződött partnere és közösen létrehoztak egy olyan műanyag csatot, mely a sorozatos tesztek során a fém csatoknál erősebbnek strapabíróbbnak bizonyult. Emelett egy szépen és gondosan kialakított, nincsenek éles részei, könnyen kezelhető és biztonságos.

D-Gyűrű

 


A D-gyűrű a szövet mellett talán a legkényesebb része egy nyakörvnek. Ugyanis rengeteg terhet kell kibírnia, nem beszélve egy erősebb, jobban húzó kutyánál, hogy igazán biztonságba tudjuk kedvencünket. A Lupine úgy alakította ki ezt a fontos részletet, hogy rozsdaálló heggesztett acél gyűrűt használ, amely a sorozatos és sok éves használatnak is ellenáll.

Szövet - Gyönyörű és tartós.

 


A Lupine szövetei már távolról felismerhetőek. Gyönyörűek, minden egyes szála festett és Jacquard szövetekből készülnek, soha nem rányomással vagy szalagos rávarrással! Ezért is olyan gyönyörűek sok sok év használat után is.
A kutya úszhat a nyakörvekben, száradás után nem keményedik meg az anyag. Mosógépben 30 fokon vagy lágy szappanos vízben moshatóak.

Méret beállító csat - Egyszerű és megbízható

 A nyakörvek méretei méret tartományonként állíthatóak, így ha növédben van, vagy hízna egy kicsit sem kell új nyakörvet vásárolnunk, hanem újra beállítjuk a megfelelő kényelmes méretet. A csat hátulján lévő apró fogak pedig megakadályozzák, hogy ez a méret akár egy séta közben is megváltozzon. Még a legjobban húzó kutyáknál sem változik a méret.

 

Adatok
Első lépés- Válassza ki a termék szélességét!
1.25 cm
UPC
746889985341
Cikkszám
CAT98534
Státusz
Raktáron    
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Örök garanciáról

ÖRÖK GARANCIA

Lupinepet 1990 -ben kezdte gyártani kutya- és macska felszereléseit és már a kezdetektől vállalt örök garanciát a szövet szakadására, a csat törésére,és kiterjesztette garanciáját még a rágásra is! Azóta is a rágásra vállalt garanciája fémjelzi leginkább nevüket. A minőség és a páratlan garancia teszi a Lupine termékeket a legjobbá a világon.

www.lupinepet.com

Garanciális feltételek


A LUPINEPET®  életre szóló garanciát vállal az anyag- és gyártási hibákra, ezentúl a szövet szakadására, a csat törésre illetve rágásra is.
Az anyag- és gyárihibás termékeket korlátlan ideig kicseréli. Ha már a gyártó nem gyártja a kicserélni kivánt terméket azonos színben/mintával más, a Vevő által egyeztetett színűre/mintájúra cseréli azt az EB-ŐRZŐ Kft.

Nem garanciális hiba azonban, a nem rendeltetésszerű használat, vagy akár a helytelen tisztítási módszerek által keletkezett karcolás, elszíneződés és folt, illetve az anyag mindennapos használatából adódó kopása, ami semmilyen körülmények között nem befolyásolja a termék használhatóságát, ezért ezek nem tekinthetőek garanciális hibának.
Azokra a károkra, amelyek nem rendeltetésszerű használatra, vagy az anyag sajátos tulajdonságaira ( külső mechanikai, vagy vegyi hatás, olvadás, idegen anyag okozta elszíneződés) vezethetőek vissza, ez a garancia nem érvényes.

Tisztítás: Gépi vagy kézi mosás max. 30 C fokon kizárólag lágy szappanos vízben.

A garancia érvényesítésének módja

A garanciális termékek cseréjét kizárólag az Eb-őrző Kft cseréli postai vagy személyes úton, a sérült termék és a kitöltött garancia kártya ellenében.
A LUPINE® termékeket postai úton, vagy cégünk székhelyén (4033, Debrecen György utca 16/B) személyesen cseréljük. Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes cserét kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani!
Ha a csere postai úton történik, akkor küldje el cmíünkre a hibás terméket. A levél tartalmazza a helyesen kitöltött vevőkártyát! Figyelem, ennek hiányában nem áll módunkban a terméket kicserélni. A termék első cseréjénél visszapostázási díjat nem számulunk fel, viszont a másodszori, harmadszori ... stb  cseréknek a szállítási díját a vásárló fizeti!
A termékeket mindenképpen ajánlott levélként küldje el címünkre, utánvétes küldeményt nem áll módunkban átvenni. A terméket a kézhez vételtől számítva 5 munkanapon belül kicseréljük, és azt postázzuk az Ön által megadott címre.
Bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!
EB-ŐRZŐ Kft
4033,Debrecen György utca 16/B
+36/30-561-2076, +36/30-656-1470
Fax.:52/415-793
e-mail:hudraotto(kukac)lupine.hu
Megfelelő méret kiválasztása

A megfelelő méretű nyakörv meghatározása

A legjobb módszer az, ha megmérjük a kutyánk eddigi nyakörvét, vagy mérjük meg a nyaki kerületét a nyaka közepénél (az ábrán látható módon) , a legjobb ha szabócentit használunk, vagy ha ez nem áll rendelkezésünkre, akkor egy darab madzaggal vegyünk méretet. Az így kapott értékhez adjuk hozzá a mért eredmény 5%-át, így megkapjuk milyen méretű nyakörvet is kell vásárolnunk kedvencünknek. A Lupine választható nyakörvméreteit az alábbi táblázat tartalmazza:

Választható nyakörv méret Nyakörv szélesség Ajánlott
XS 16 - 22 cm 1,25 cm Például: Yorkshire terrier, Máltai selyemszőrű, Törpe spániel, Törpe spicc, Csivava ...
S 21-30 cm 1,25 cm Például: Si-cu, Foxterrier, Sheltie, Westy, Whippet ...
SM 23-35 cm 1,9 cm Például: Tacskó, Spániel, Spicc ...
M 34-55 cm 1,9 cm Például:: Agár, Beagle, Pumi, Puli, Mudi, Spániel ...
L 39-63 cm 1,9 cm Például: Magyar vizsla, Német vizsla, Ír szetter, Husky ...
XL 31-50 cm 2,5 cm Például: Akita, Boxer, Golden Retriver, Labrador, Német juhász ...
XXL 41-71 cm 2,5 cm Például: Bernáthegyi, Dog, Rottweiler, Angol véreb, Ír farkaskutya, Moszkvai őrkutya ...
Webáruház készítés