Odormute szagtalanító készítmény koncentrátum- (4,5 kg) - Tenyésztők, kennelek, kisállat panziók, mezőgazdaság

Raktáron
Odormute szagtalanító készítmény koncentrátum- (4,5 kg) - Tenyésztők, kennelek, kisállat panziók, mezőgazdaság
69 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 390 Ft

Magyarország No. 1 természetes kutyakennel és udvar szagtalanító készítménye!

 

Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló! Nem toxikus, nem savas, nem mérgező! Nem ártalmas emberekre, állatokra, növényzetre!

Odormute™ több, mint 50 éve, mert működik!

 

Az eredeti enzimkészítmény. A legolcsóbb öko szagtalanító készítmény. Por alakú készítmény, gyakorlatilag nincs szavatossági idő, száraz helyen tárolva.

 

 

 

 

Részletek

MSDS lap

 

Kutyatartók legkedveltebb, leggazdaságosabb, természetes hatóanyagokat tartalmazó szagtalanító,- és tisztítószere.A legjobb organikus szag közömbösítő készítmények, - a kutya vizelet eltávolítására is - az enzim készítmények.   Az oldatot vagy spray formában vagy felmosóvízként is ki lehet juttatni nagyobb felületek kezelése esetén. Alkalmazható egy vagy több kutya esetében is a kennelekben, kifutókban, udvaron a kutyavizelet szagtalanítására, kert, terasz vagy akár belső térben, autóban kutyapisi vagy bármilyen organikus szag megsemmisítésére, megszüntetésére.

Az Odormute C koncentrátum a legköltséghatékonyabb kiszerelés!

Ha Önnek nem egy-két balesetet kell megszüntetnie, illetve több kutyája, cicája van, mindenképp ez (vagy az ettől nagyobb kiszerelések) a megfelelő választás!

 

Nagyon fontos, hogy először a kutyavizelet semlegesítést a szagtalanítást végezzük el az Odormute™ C szagtalanító készítménnyel, majd utána végezzünk vegyszeres kezelést a felületen, ha szükséges az illatosítás. Miután az Odormute™ C készítményt kijuttatjuk az enzimek elvégzik a szagokért felelős molekulák lebontását. Kutya vizelet szag ellen is a leggazdaságosabb és leghatékonyabb készítmény az Odormute™ C. Ha a vegyszeres kezelés előbb történik és nem szűnt meg a pisi szag sőt a klór szaggal együtt érezzük azt, akkor várjuk meg míg a felület teljesen felszárad és a klór szag is elillan, majd ezt követően végezzük el az Odormute™ C-vel a szagtalanító kezelést.

 

Az Odormute™ C enzim készítménynek közvetlen fertőtlenítő hatása nincs. Nem biocid készítmény, állatokra teljesen ártalmatlan. Azzal, hogy a szerves molekulákat lebontja, megakadályozza a baktériumok elszaporodását a kezelt felületen, ami későbbiekben a bűzt okozná.

Alkalmazzák kutyatenyésztők, kennelek, kutya menhelyek, kutyapanziók, egy vagy több kutyás gazdik. Megszünteti a kellemetlen szagokat minden felületen és beáztatva a földbe is illetve a betonon. Használható beton, csempézett felületen vagy akár földön, füves területen, növényzeten, sövényeken, bokrokon, kavicsos beállókon, udvaron vagy egyszerűen a kutya fekhelyének szagtalanítására. A leggazdaságosabb természetes kutya pisi elleni szer.

Elsődleges alkalmazás a kutyavizelet eltávolítására

Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ Powder / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, tehát fontos, hogy a kezelendő felületet be kell áztatni. Ha nem áztatjuk be a felületet, a jelen levő vizelet mélyebbről továbbra is kellemetlen bűzt áraszthat.

A hőmérséklet esésével ősszel és télen a dózis megduplázására szükség lehet.

Kijuttatás után az oldatot hagyjuk beivódni és magától megszáradni a felületen.

Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1 evőkanál Odormute™ Powder / 3 gallon ( 11 liter ) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.

 

 

Hűtő szagtalanító

Próbálta már szagtalanítani hűtőjét vegyszerekkel vagy esetleg házilag?

A hűtő szagtalanítás nem egyszerű házilag készített szerekkel, mint ahogy más sem. Sokan próbálják szagtalanítani hűtőjüket szódabikarbóna és egyéb természetes klszítményekkel, amivel félsikert érnek el.

Vagy feltehetően nem sok sikerrel.

 

Használjon Odormute hűtő szagtalanító készítményt a szagtalan eredményért. Nincs más dolga, mint kikeverni az oldatot egy permetező flakonba és permetezze be a hűtő falát. Majd hagyja megszáradni a felületen. A készítmény enzim fehérjéi sikerrel felbontják a bűzt okozó szervesanyag maradékokat. A visszamaradt port csak le kell törölni nedves papírtörlővel. Minden háztartásban számos helyzetben használható az Odormute enzim szagtalanító keverék.

Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Termék
Enzim készítmény
Gyártó
HT-Pet LLC.
Cikkszám
027821001061
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Használati útmutató

 

 Odormute™ C Koncentrált por készítmény használati útmutató

-  Megszünteti a kellemetlen szagokat bárhol, háztartási és ipari alkalmazások.

-  Mezőgazdasági alkalmazások

-  Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

Odormute™ C Koncentrált por készítmény olyan egyedüli természetes és szintetikus enzimek keveréke, ami gyorsan felszámolja a szagokat és sokáig kontrolálja azokat. Az emzim készítmény kémiai reakciók útján bontja le a szagok forrását. Az Odormute™ C készítmény sokkal hatékonyabb, mint a tisztítószerek, melyek csak átfolynak a lefolyón "fertőtlenítve" azt. Mivel a tisztítószerek nem szüntetik meg a szagokat okozó baktériumok táptalajaként szolgáló szervesanyagokat így újból kialakulnak a szagot előidéző baktérium tenyészetek a csövek falán. Az enzimek viszont azt a táptalajként funkcionáló szervesanyag halmazt bontják le, ahol a szagokat előidéző baktériumok nőhetnének!

Használata biztonságos és hatékony megoldást nyújt már 50 éve.

Az Odormute™ C készítmény teljesen szagtalan. Használata gazdaságos, költséghatékony.

Nem veszélyes, nem maró hatású.

Számos felhasználási lehetőséget nyújt az Odormute™ C enzim koncentrátum készítmény, bárhol alkalmazható a szagok megszüntetésére.

Lefolyók

- Az Odormute™ C használatával megszüntethető a szervesanyagok okozta dugulás és lerakódás. Tisztán és szagmentesen tartja a lefolyócsöveket.

- Hatékonyan használható ipari és háztartási méretekben kis vagy nagy forgalmú helyeken, iskolák, kórházak, intézmények, élelmezési és feldolgozói üzemekben, éttermekben és kávéházakban.

- Alkalmazható konyhák mosogató lefolyókban, üzemi konyhák mosogató és padlólefolyókban, zsírcsapdákban, kukák és konténerek kimosására.

- Toalettekben padló lefolyókban, padlófelmosásra, piszoárokban, kád, mosdó, zuhanykabinok lefolyóiban.

- Továbbá hatékonyan alkalmazható fodrászatok, szépségszalonok, mosodák lefolyóiban, hajók illemhelységeiben, kültéri WC-knél ( árnyékszék ).

Adagolás: az előírásnak megfelelő mennyiségű készítményt 1 pohár langyos vízben oldott állapotban kell a lefolyókba önteni. A kezelendő lefolyók közül mindig a közmű csatornához legközelebbivel kell kezdeni a kezelést, hogy a készítmény által a csövek faláról leválasztott maradványok ne okozzanak dugulást. Több szintes épületekben az első szinten kell kezdeni a készítmény használatát. 24 óra elteltével kezdhető el a következő szint kezelése. A kezeléseket lehetőleg akkor végezzük, amikor tudjuk, hogy a legtovább lesz használaton kívül a lefolyó ( általában az esti órák, zárás előtt közvetlenül ).

Mezőgazdaság

A mezőgazdaságban használható állattartó telepek trágyakezelésére, trágyatárolókban, ólakban.

Derítő tavas szennyvíztisztításban is alkalmazható készítmény.

A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés.

- hatékony, mert már több, mint 50 éve működik

- biztonságos

- nem mérgező

-  nem maró

-  nem veszélyes

-  könnyű használni

Használati útmutató: keverje el langyos vízzel a megadott mennyiséget a lebontó enzimek aktiválásához. Majd öntse a szag forrására. Kijuttatható flakonos vagy egyéb pumpás permetezővel nagyobb felületek kezelésére. Az általásnos karbantartási eljárások közé érdemes beépíteni az Odormute™ C készítménnyel való biológiai kezelést, hogy kontrolálhatóak legyenek az egyébként természetes folyamatokban folyamatosan keletkező szagok.

Általános keverési arány:

1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Nagyobb arányú oldat nem károsítja a kezelt felületet, de gyorsítja a szag eltüntetését. Ha Odormute™ előtt más tisztítószerel kezelt a felület akkor a szag már nem biztos, hogy megszüntethető. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig (kivéve keleti szönyegek).

Keverési javaslat:

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 2. A por alakban tartósított enzimek a langyos vízben aktiválódnak. Az aktiválástól kezdődően a készítményt 4 órán belül fel kell használni a legjobb hatás eléréséhez.
 3. A víz hőmérséklete 7°C és 60°C között kell lennie. Az optimális hőmérséklet tartomány 21-32 °C. A fagy nem árt az enzimeknek, de a 60°C feletti magas hőmérséklet elpusztítja őket.
 4. Javasolt a kezelés során gumikesztyűt alkalmazni, hosszan érintkezés az oldattal eltünteti az elhalt bőr sejteket és irritációt, bőrpirosodást okozhat. Kerülni kell az oldat nyitott sebekbe való bejutását. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén, kontakt lencsék eltávolítása után hideg vízzel kell alaposan öblíteni. Ha irritáció lépne fel, orvoshoz kell fordulni.

Kennelek, kifutók

Elsődleges alkalmazás

Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

Kijuttatás után az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 3 gallon (11 liter) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.

Macska problémák

Keverési és használati javaslat

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 2. A felület nagyságától függően használható virág permetező vagy nagyobb kézi permetező. Fontos, hogy mindenhol kezeljük a felületet, aholva a vizelet eljuthatott. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását. Fontos, hogy az Odormute™ készítmény a szagokat megszünteti, de nem riasztja el kedvencét az adott helytől.
 3. Macska vizelet ruhán
 4. Macska vizelet szőnyegen ( színteszt szükséges )
 5. Macska vizelet kárpiton, matracon ( színteszt szükséges )

Falak, padlók és egyéb felületek kezelése

Keverési és használati javaslat

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.
 2. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, így be kell áztatni a kezelendő felületet. A felület nagyságától függően használható virág permetező vagy nagyobb kézi permetező.

Az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

Az Odormute™ C poralakú koncentrátum adagolási javaslat háztartási, ipari használatnál ( ezektől el lehet térni, ha nem túl nagy a szennyeződés és szűrő is használt):

- Fodrászat, szépségszalon lefolyók: 1 teáskanál / nap.

- Kád, zuhany, mosdó lefolyók : 1 teáskanál / hónap.

- zsírcsapdák ( ipari) : 16 evőkanál / nap vagy ahogy szükséges.

- Mosoda lefolyók, mosogatók, piszoárok : 1 evőkanál / hetente.

- Szennyvíz tartályok, pöcegödrök, emésztőgödrök : 16 evőkanál / 2,2 m3 / év vagy ahogy szükséges.

- hajó WC, mobil WC-k : 1 evőkanál / 37 liter vízhez / minden töltéskor.

Mezőgazdaság

Az Odormute™ C poralakú koncentrátumot langyos vízben fel kell oldani adagolás előtt. Ha az alaklmazási területen a hőmérséklet 15,5 °C alatti akkor dupla dózist kell használni. Trágyakezelés esetén legalább 3 heti trágya felhalmozásra szükség van, hogy beinduljon az elsődleges emésztési folyamat. Nagyon fontos, hogy az Odormute™ C készítmény jól szellőztetett helységekben alkalmazható. A hatékonyság érdekében nem alaklmazható semmiféle baktérium ölő szer.

- Derítő tavas szennyvíztisztítás / 3785 m3 -ként: első alkalmazás / 5,5 kg , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kipermetezve.
Ha szükséges újraismételni: 2,75 kg , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kell kipermetezve.

- Trágya kezelők, hígtrágya tartályok / 38 m3-ként: első alkalmazás / 900 g , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kipermetezve.
Szükséges esetén ismételni: 450 g , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kell kipermetezve.

- Baromfi, sertés, szarvasmarha ólak, istállók, vadállat tartó telepek és ezek trágyakazlai: 2  evőkanál / 37 literhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. 
Szükséges esetén ismételni.

- Baromfitrágya kezelés: 2  evőkanál / 3,78 liter vízhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. 
Szükséges esetén ismételni

- ló-, szarvasmarhatrágya kezelés: 450 g / 190 liter vízhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. 
Szükséges esetén ismételni.

 

Fontos:

Az egészségügyi károsító hatás fellépésének veszélye nagyon alacsony az enzim készítmények használata során. Ennek ellenére el kell kerülni a készítmény belélegzését az oldat szembe illetve nyílt sebbe jutását. Nem szabad lenyelni.

Elsősegély: ha szembe került, akkor legalább 15 percen át vizzel kell mosni. Ha nyílt sebbe került, akkor vízzel és szappannal kell kimosni a sebet. Ha bevették, akkor a szájat ás torkot vizzel kell öblíteni. Ha irritáció lép fel akkor egyből orvoshoz kell fordulni. Allergiás tüneteket okozhat.

Kémiai összetétel: Proteáz és egyéb lebontó enzimek alkotják.

Nem szabad egyéb vegyszerekkel együtt alkalmazni, mint például klór tartalmú, savas, lúgos tisztítószerek, amik a biológiai folyamatokat gátolják!

Összetétel:  milliárdnyi  proteáz és egyéb lebontó mikroorganizmust tartalmaz, ami a természetes lebontást felgyorsítja.

 Nem tartalmaz embereket megbetegítő, veszélyes, patogén baktériumokat. Az enzimek fehérjemolekulák, amik ártalmatlan aminosavakra bomlanak.

Gyártó:  Hueter Toledo, Inc. 605 East Center st. Bellevue, OH 44811

Magyarországi importőr: Eb-őrző Kft 4033 Debrecen György u 16/B Tel: 30 656 1470 www.odormute.hu

Az OSHA § 1910.1200 rendeletek értelmében meghatározott veszélyes anyagokat nem tartalmaz. Tárolás:  száraz, hűvös helyen. Gyermekektől gondosan elzártan kell tárolni!

                                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennel, kifutó

Kennelek, kifutók

Elsődleges alkalmazás

Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

Kijuttatás után az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 3 gallon (11 liter) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.

Lefolyók

Lefolyók

- Az Odormute™ C használatával megszüntethető a szervesanyagok okozta dugulás és lerakódás. Tisztán és szagmentesen tartja a lefolyócsöveket.

- Hatékonyan használható ipari és háztartási méretekben kis vagy nagy forgalmú helyeken, iskolák, kórházak, intézmények, élelmezési és feldolgozói üzemekben, éttermekben és kávéházakban.

- Alkalmazható konyhák mosogató lefolyókban, üzemi konyhák mosogató és padlólefolyókban, zsírcsapdákban, kukák és konténerek kimosására.

- Toalettekben padló lefolyókban, padlófelmosásra, piszoárokban, kád, mosdó, zuhanykabinok lefolyóiban.

- Továbbá hatékonyan alkalmazható fodrászatok, szépségszalonok, mosodák lefolyóiban, hajók illemhelységeiben, kültéri WC-knél ( árnyékszék ).

Adagolás: az előírásnak megfelelő mennyiségű készítményt 1 pohár langyos vízben oldott állapotban kell a lefolyókba önteni. A kezelendő lefolyók közül mindig a közmű csatornához legközelebbivel kell kezdeni a kezelést, hogy a készítmény által a csövek faláról leválasztott maradványok ne okozzanak dugulást. Több szintes épületekben az első szinten kell kezdeni a készítmény használatát. 24 óra elteltével kezdhető el a következő szint kezelése. A kezeléseket lehetőleg akkor végezzük, amikor tudjuk, hogy a legtovább lesz használaton kívül a lefolyó ( általában az esti órák, zárás előtt közvetlenül ).