Lupine Nyakörvek, Pórázok, Hámok

A Lupine nyakörvek, pórázok, hámok 1990 óta vannak jelen a piacon, melyek minőségükkel, gazdag szín- és minta-választékukkal nem csak az USA-t, de az egész világot meghódították.
Garanciájuk egyedülálló a piacon: Garancia rágásra is! Ami cseregaranciát jelent. A sérült termékeket cseréljük!
Minden az USA-ban megjelenő új szín, minta, kollekció, azonnal nálunk, készleten! Nem kell várnod, akár már holnap kedvenceden lehet!

A Lupine kutya nyakörvek, hámok, pórázok és macska nyakörvek, hámok, pórázok kiválló minőségűek, amelyet egyszer kell megvenni. A termékek kézzel készülnek New Hampshirben (USA).

Minden egyes szálra nagy gondot fordítanak, hogy a kedvenceden jobban nézzenek ki akár mint a katalógus képeken. Az egyedülálló kisállat felszerelés kollekciók szemet gyönyörködtetőek és a sok nyakörv közül néha a választás a legnehezebb. Hisz a termék paletták között megtalaálhatóak:
 - Kutya nyakörvek, három vastagságban és 6 különböző méretben, így akár legyen szó egy yorkiról vagy egy bernáthegyiről, biztosan megtalálod a megfelelő felszerelést.

- Pórázok kutyáknak és macskáknak szintén 3 féle vastagságban. A macskáknak az 1,25 cm szélességűt javasoljuk, ahol rugós kis súlyú karabíner segít abban hogy ideális legyen a legkisebb termetűenek is. Míg  9 kg felett már az 1,9 illetve 2,5 cm széles termékeket javasoljuk. A karbíner ennél a típúsnál már valamivel nehezebb és nagy biztonságot  nyújt akár egy 70-80 kg kutya terhelését is kibírja. A foganytú minden esetben párnázott, így egy húzó kutya sétáltatása sem teszi tönkre a tenyerünket. Kényelem és biztonság kulcsfontosságú a Lupine gyártói számára.