szagtalanitó, vegyszermentes tisztítás

Háztartásunk számos környezetromboló tisztítószerrel van tele. Ezek egy része veszélyes az emberi egészségre, illetve nem tudjuk milyen hatással vannak az élővilágra és a különböző életfolyamatokat miként befolyásolják. Nem beszélve a nehezen lebomló, halmozodó ágensekre, amiket nap mint nap lehúzunk a vécén vagy kenjük szét a nappali padlóján csak azért mert fényesebbnek tűnik tőle.

A vegyszermenetes tisztításnak egyre nagyobb szerep jut azokban a háztartásokban, ahol a környezettudatos gondolkodás kerül előtérbe. Mindent nem lehet helyettesíteni vegyszermentes  tisztítószerekkel. Fontos szerepe van a betegségek megelőzésében a tisztítószereknek. Vannak viszont olyan háztartásbeli alkalmazások, amelyek vegyszermentes, biológiai kezeléssel tökéletes munkát lehet végezni. Sőt talán csakis környezetkímélő, környezetbarát termékekkel lehet megoldani kizárólag. Ilyen például a szennyvíztisztítás. Bármilyen organikus szag szagtalanítása. Az Odormute termékek számos háztartásbeli problémára nyújtanak megoldást. A legjobb szagtalanító az enzimkészítmény. Egyik vegyszer sem tudja azt, amit a természetes enzimek azaz a szag forrásának megsemmisítését. Odormute a szagok ellen természetes enzimek erejével.

Az Odormute készítmények közt megtalálható az enzimes szagtalanító ugyanúgy, mint az enzimes piszoár tabletta.

Az Odormute készítmények por vagy tabletta alakban vásárolhatóak. Azért por aalakban, mert így tarthatóak el a készítmények korlátlan ideig. Az enzimek és baktériumok száraz állapotban nyugvó stádiumban vannak. Oldatként kikeverve vagy nedvességhez jutva ezek a mikroorganizmusok felélednek és végzik a feladatukat, a szagtalanítást vagy lebontási folyamatokat. Az Odormute -t gyártó cég számos termékkel van jelen a piacon. Az Odormute Szagtalanító készítmény eredeti formuláját az 1950 -es években fedezték fel koreai tudósok. Azóta is ezt a formulát gyártja a Houter Toledo.

Emelett számos területen nyújtanak megoldást termékeik.

Gyártanak szennyvízkezelő készítményt biológiai szennyvízkezeléshez. Szagtalanító és lebontó készítményt kültéri, kerti, pottyantós vécékhez, szennyvízlefolyók tisztításához, piszoárok szagtalanításához, mobil wc szagtalanításához és komposztálás elősegitő, gyorsító adalékanyagot.

Ezen és hasonló biológiai, környezetünkre veszélytelen termékek használatával nagyban lehetne csökkenteni környezetünk szennyezettségét. Ma még sajnos lehet azt állítani egy termékről, hogy környezetbarát, csak azért mert csökkentett arányban vannak benne káros anyagok. Sajnos ezek az anyagok sokszor az élővizeinkbe kerülnek kezeletlenül, ami nagyon veszélyes a vizi élővilágra nézve.

Kerüljük, ahol csak lehet a vegyszeres tisztítószerek használatát és válasszunk alternatív környezetkímélő technológiát és vegyszermentes szereket. Napi szinten ki tudja hány tonna vegyszer jut a szennyvizekbe az oldószeres piszoártabletták feloldódásával. Ráadásul a szerepüket sem töltik be, mert nem szagtalanítanak csak illatosítják a légteret több-kevesebb sikerrel. Alkalmazzon Odormute piszoár tablettát a szagtalan piszoárokért és a hugykő okozta dugulások elkerülése miatt.