Nyakörvek, pórázok, hámok

A Lupine felszerelések 1990 óta vannak jelen az amerikai piacon. Folyamatos fejlesztéseiknek, minőségüknek és egyedülálló garanciavállalásuknak köszönhetően, ma már szinte a világ minden pontrján elérhetőek a termékek.
Magyarországon 2013 óta forgalmazzuk a Lupine nyakörveket, pórázokat, hámokat! Rendeljen azonnal készletről, akár másnapra!

A vásárlóink elégedettek a termékekkel, és néha a "bőség zavarával" kell szembesülniük, hiszen annyi új mintás nyakörv, lát napvilágot akár hónapról hónapra, hogy egy kollekció nem is elég.
Miben más egy Lupine nyakörv, mint a többi termék a piacon? 
Nézzük:
 - A szövet minőségi, strapabró, a mintás termékeknél a motívunok az anyagba vannak szőve, soha nem rávarrtak vagy ragasztottak.

 - A nyakörvek mindennapos használatra ideálisak. Több mint 100 féle minta választék a kicsiktől a legnagyobb termetű kutyákig. Itt mindenki megtalálja a kedvére valót. A nyakörvek állíthatóak, a méretnél mindig a "-tól -ig" állíthatóság van megadva. A beállított méret nem csúszik el, biztosan tart.

 - A műanyag csattot a YKK kizárólagosan  a Lupine nyakörvekre tervezi, folyamatosan tesztelik és az eredmények azt mutatják, hogy időtállóbbak a fém csattoknál is.

 - A D-gyűrű, amihez a pórázt csatlakoztatjuk rozsdamentes acél, amely hegesztett. Ellenáll a legnagyobb terheléseknek is.

 - Nem utolsó sorban pedig a GARANCIA! A termékekre ÖRÖK GARANCIÁT vállalunk a gyártó támogatásával Magyarországon!

Tehát, ha a legjobbat szeretnéd a kedvencednek jó helyen jársz. Már csak a kedvencedhez illő terméket kell kiválasztanod, mi pedig raktárról akár másnapra kiszállítjuk azt!

Ne feledd bankkártyás fizetés, vagy átutalás esetén 20000 Ft FELETT INGYEN SZÁLLÍTUNK!

 

Az ÖRÖK GARANCIA, pedig vonatkozik rágásra, csat törésre, szakadásra, tehát igazából mindenre néhány dolgot kivéve (általános kopás, elhagyott, elveszett nyakörv, kinövés, piszkos vagy büdös lett a termék.)

Minden termékhez egy egyedi garancia kártya tartozik, azt kell megőrízni és a sérült termékkel együtt címünkre visszaküldeni. (Lupine garancia/ Eb-őrző Kft 4033 Debrecen György utca 16/B)

 

Ha a legjobb nyakörvet, a legjobb pórázt vagy hámot szeretnéd, akkor ne habozz, mert a Lupine termékek minősége egyedülálló!

Kutya nyakörvek, Macska nyakörvek, Félfojtó nyakörvek, Pórázok, Hámok, Húzásról leszoktató hámok, Biléták