Lupine Halsband (Blaze Orange 1,9 cm breit 34-55 cm )

Es ist auf Lager
Lupine Halsband (Blaze Orange 1,9 cm breit 34-55 cm )
Lupine Halsband (Blaze Orange 1,9 cm breit 34-55 cm )
Lupine Halsband (Blaze Orange 1,9 cm breit 34-55 cm )
Lupine Halsband (Blaze Orange 1,9 cm breit 34-55 cm )
SCHRITT 1 - WÄHLEN SIE DIE BREITE DES PRODUKTS
Schritt 2 - WÄHLEN SIE DIE FARBE DES PRODUKTS
Schritt 3- Wählen Sie die Halsgröße
Méret
Kollektion
13,16 EUR
Bonuspunkte: 0,26 EUR
  • Erhältlich in sieben kräftigen Farben
  • 1,9 cm breit, geeignet für mittelgroße Hunde
  • Es ist passender gepolsterter Tragegriff Leine erhältlich
  • Hergestellt in Conway, New Hampshire, USA
  • Lebenslange GARANTIE (auch für Kauen)
Beschreibung

LupinePet Basic Solids sind ideal für diejenigen, die eine traditionellere Farbe bevorzugen. Dieses verstellbare Hundehalsband ist ein perfekter Kragen für den Alltag. Es besteht aus Premium -Komponenten:

  • Speziell designte seitlicheYKK® Schnalle
  • Geschweißter D-Ring aus Stahl
  • Robustes, strapazierfähiges,weiches Nylongewebe
  • Hand- oder maschinenwaschbar


Durch LupinePet bieten wir eine lebenslange Ersatzgarantie, auch für Kauen.

Passt gut zu einer dazugehörigen Lupine Basic Solids Hundeleine. 

Einfach Halsband für Hunde


Produkteigenschaften

Langlebiges Gurtband - Haltbar, waschbar und sich weich anfühlen.

Bequeme, starke Schnalle - Lupine Pete und YKK, die führende Schnallenhersteller, haben sich zusammengetan, um die hochwertigsten Kunststoffschnallen auf dem Markt zu entwerfen, was nicht nur robust, sondern eine einfachen, bequemen seitliche Schnalle.

Geschweißter D-Ringe aus Stahl - Der geschweißte Stahl-D-Ring von Lupine ist rostbeständig und hat eine lange Lebensdauer.

Verstellbar, einfach zu handhabende Tri-Glide Schnalle - Die rutschfeste Zähnehalten das Halsband auf der richtigen Größe.

Nähen – jede Faser ist wichtig– Das verwendete Gurtenmaterial wurde ursprünglich von der Industrie für Bergsteiger entwickelt und ist in dieser Branche das am stärksten entwickelte Material und geeignet für hôchste Zugbelastungen. 

Der Schutz von Fell und Haut -
 Die Enden des Materials sind geknifft und genäht.

Messung:
Messen eng um die Mitte des den Hals des Hundes, dann fügen Sie eine zusätzliche 5 % für einen komfortablen Sitz.

Pflege und Anweisungen:
Maschine waschen, kaltes Wasser, milder Seife (kein Bleichmittel oder Bleichmittel Alternative). An der Luft trocknen lassen. Lupine Produkte sind nicht dazu geeignet, den Hund festzubinden.

Die auf den Fotos angezeigte Farbe kann auf Ihrem Computermonitor leicht abweichen, da die Monitore nicht gleich kalibriert sind.

 

Daten
Méret
M
Kollektion
Basic
Lieferzeit
ungefähr 4-7 Tage
Produkt
Halsband
Hersteller
Lupine
Artikelnummer
746889525028
Artikel-Nr.
MSD52502
Ergänzende Artikel
Ähnliche Artikel
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Örök garanciáról

ÖRÖK GARANCIA

Lupinepet 1990 -ben kezdte gyártani kutya- és macska felszereléseit és már a kezdetektől vállalt örök garanciát a szövet szakadására, a csat törésére,és kiterjesztette garanciáját még a rágásra is! Azóta is a rágásra vállalt garanciája fémjelzi leginkább nevüket. A minőség és a páratlan garancia teszi a Lupine termékeket a legjobbá a világon.

www.lupinepet.com

Garanciális feltételek


A LUPINEPET®  életre szóló garanciát vállal az anyag- és gyártási hibákra, ezentúl a szövet szakadására, a csat törésre illetve rágásra is.
Az anyag- és gyárihibás termékeket korlátlan ideig kicseréli. Ha már a gyártó nem gyártja a kicserélni kivánt terméket azonos színben/mintával más, a Vevő által egyeztetett színűre/mintájúra cseréli azt az EB-ŐRZŐ Kft.

Nem garanciális hiba azonban, a nem rendeltetésszerű használat, vagy akár a helytelen tisztítási módszerek által keletkezett karcolás, elszíneződés és folt, illetve az anyag mindennapos használatából adódó kopása, ami semmilyen körülmények között nem befolyásolja a termék használhatóságát, ezért ezek nem tekinthetőek garanciális hibának.
Azokra a károkra, amelyek nem rendeltetésszerű használatra, vagy az anyag sajátos tulajdonságaira ( külső mechanikai, vagy vegyi hatás, olvadás, idegen anyag okozta elszíneződés) vezethetőek vissza, ez a garancia nem érvényes.

Tisztítás: Gépi vagy kézi mosás max. 30 C fokon kizárólag lágy szappanos vízben.

A garancia érvényesítésének módja

A garanciális termékek cseréjét kizárólag az Eb-őrző Kft cseréli postai vagy személyes úton, a sérült termék és a kitöltött garancia kártya ellenében.
A LUPINE® termékeket postai úton, vagy cégünk székhelyén (4033, Debrecen György utca 16/B) személyesen cseréljük. Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes cserét kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani!
Ha a csere postai úton történik, akkor küldje el címünkre a hibás terméket a kitöltött garancia kártyával. A termékcsere díjtalan, viszont a szállítási költséget a vásárló fizeti. A termék visszaszállításának díja 990 Ft előreutalással, illetve 1390 Ft utánvétel. Lehetőség van GLS Hozom-Viszem szolgáltatás igénybevételére is, ahol a futár egyidőben viszi az új terméket és szállítja el a sérült terméket. Ennek díja 2190 Ft előre utalással, utánvétel pedig 2690 Ft. Ezt a cserét mindenképpen egy e-mailben küldött fotónak kell megelőznie a termék sérüléséről.
A termékeket mindenképpen ajánlott levélként küldje el címünkre, utánvétes küldeményt nem áll módunkban átvenni. A terméket a kézhez vételtől számítva 5 munkanapon belül kicseréljük, és küldjük az Ön által megadott címre.
Bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!
EB-ŐRZŐ Kft
4033,Debrecen György utca 16/B
+36/30-561-2076, +36/30-656-1470
Fax.:52/415-793
e-mail:hudraotto(kukac)lupine.hu
Megfelelő méret kiválasztása

A megfelelő méretű nyakörv meghatározása

A legjobb módszer az, ha megmérjük a kutyánk eddigi nyakörvét, vagy mérjük meg a nyaki kerületét a nyaka közepénél (az ábrán látható módon) , a legjobb ha szabócentit használunk, vagy ha ez nem áll rendelkezésünkre, akkor egy darab madzaggal vegyünk méretet. Az így kapott értékhez adjuk hozzá a mért eredmény 5%-át, így megkapjuk milyen méretű nyakörvet is kell vásárolnunk kedvencünknek. A Lupine választható nyakörvméreteit az alábbi táblázat tartalmazza:

Választható nyakörv méret Ajánlott
XS 16 - 22 cm 1,25 cm Például: Yorkshire terrier, Máltai selyemszőrű, Törpe spániel, Törpe spicc, Csivava ...
S 21-30 cm 1,25 cm Például: Si-cu, Foxterrier, Sheltie, Westy, Whippet ...
SM 23-35 cm 1,9 cm Például: Tacskó, Spániel, Spicc ...
M 34-55 cm 1,9 cm Például:: Agár, Beagle, Pumi, Puli, Mudi, Spániel ...
L 39-63 cm 1,9 cm Például: Magyar vizsla, Német vizsla, Ír szetter, Husky ...
XL 31-50 cm 2,5 cm Például: Akita, Boxer, Golden Retriver, Labrador, Német juhász ...
XXL 41-71 cm 2,5 cm Például: Bernáthegyi, Dog, Rottweiler, Angol véreb, Ír farkaskutya, Moszkvai őrkutya ...