MicroBatch Kollektion

Lupinepet MicroBatch 

  • Mi is az a MicroBatch?
    A Lupinepet a 2017 márciusi Global Pet Expo óta (ahol az új minták nagy érdeklődést váltottak ki) elhatározta, hogy kb. minden hónapba létrehoz valami újat, ami általában szezonális is, kihívóbb is, mint az "átlagos" minták, így megjelennek a nyakörveken az unicornisok, a rókák, a macik, de emelett a hópelyhek, a lehulló őszi levelek is mind helyet kapnak.

    A többi termékkel ellentétben ez csak egy korlátozott számú sorozat, amelyet mi is csak előrendelés útján tudunk beszerezni, így mi is először az előrendeléseket fogadjuk és ami marad raktáron azt tudjuk árusítani.

  • A MicroBatch minták és az ÖRÖK garancia... hogyan???
    Hangozhat a kérdés, hisz ha korlátozott a darabszám, nincs utángyártás, hogyan cseréljük az esetlegesen sérült termékeket, cseréljük-e, van-e ezekre a termékekre is garancia....?
    A válasz: Igen. A microBatch termékek is ugyanazt a garanciát hordozzák, mint az "átlagos" Lupine felszerelések, tehát akár rágásra is vállaljuk továbbra is a garanciát, viszont valószínűleg ugyanolyan termékre már nem tudjuk cserélni, így sérülés esetén felkeressük a vásárlóinkat (ahogy tesszük ezt az Outlet minták esetében is), és az általa kért mintás felszerelésre cseréljük postafordultával a terméket!


Aktuell MicroBatch Muster