GoughNuts Original karika sárga (M-L méret)

Raktáron
GoughNuts Original karika sárga (M-L méret)
GoughNuts Original karika sárga (M-L méret)
GoughNuts Original karika sárga (M-L méret)
GoughNuts Original karika sárga (M-L méret)
80
Típus

A Goughnuts termékeket keménységük alapján három csoprtba sorolhatjuk.

 • A zöld játékok puhábbak, ajánlatosak kölyköknek, idősebb kutyáknak, vagy akik nem 1-2 nap alatt szedik szét a játékaikat.
 • A fekete termékek erősebbek, masszívabbak, de természetesen rugalmasak. Minden olyan kutyának ajánljuk akik szeretnek rágni.
 • A Pro 50 típusú termékek karbon szállal erősítettek, emiatt ezek nem úsznak a vizen, viszont az extrém rágók tökéletes választása. Természetesen ezek a játékok is rugalmasak.
Szállítási idő
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 280 Ft

A GoughNuts Original Sárga karika ajánlott minden olyan közepes- nagytestű kutya részére (20-30 kg), akik szeretnek rágni, de "vigyáznak" játékaikra, nem célukk az, hogy pillanatok alatt darabokba heverjen az előttük. De anyaga miatt ezt  sárga típusú játékot ajánljuk fiatal még fogváltás előtt álló nagytestű kölyköknek is. 

Javasolt fajták például:Border Collie, Spánielek, Vizslák, Golden retriever..stb 

Részletek

A sárga típusú játék a kevésbé rágós kutyáknak ajánlott. 
A játék átmérője: 13 cm.
Fontos a helyes méretű játék kiválasztása. A kutya hátsó őrlő fogai közötti távolság nagyobb legyen mint a játék átmérője.
Ha kutyánk közepes termetű, de extrém rágó és eddig mindent szétszedett javasolt a nagyobb méretű GoughNuts játék vásárlása a Gougnuts Maxx karika, vagy egyből a Goughnuts Originak Pro 50 típusú karika vásárlása.

Az alábbi táblázat jól szemlélteti a Gougnuts játékok anyaga közötti különbséget.
A Zöld/Narancssárga/Sárga játékok ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, csak a színükben van különbség.

Zöld/Sárga típus Fekete típus Pro 50 típus
Szakítószilárdság
(Nyújthatóság)
3200 PSI 3600 PSI 4000 PSI
Tépésállóság
(Fogakkal szembeni ellenállóság)
140 PSI 180 PSI 230 PSI
Keménység 43 44 50Adatok
Szállítási idő
1 munkanap
Termék
Játék
Gyártó
Goughnuts
Cikkszám
609595876023
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Biztonsági jelzőrendszer

Ki ne szeretne kedvencének olyan játékot amiről tudja, hogy biztonságos?!


A GoughNuts játékok egyedülállóan úgy lettek kialakítva, hogy nem csak nagyon strapabíróak (szinte elnyűhetetlenek), hanem biztonságosak is.

A biztonság, ez az a pont, ahol a GoughNuts játékok a leginkább kitűnnek a rágójátékok közül, aminek alapelve nagyon egyszerű. Mindegyik egyszínű GoughNuts játék két különböző rétegből áll. Van egy fekete vagy zöld külső héj, ami azt jelzi, hogy a játék még jó állapotban van és a kutya használhatja, és van egy vörös belső mag, melynek megjelenése esetén el kell venni kedvencünktől a játékot, mert abból esetleg nagyobb darabokat is kiharaphat. Ez az egyszerű felépít

és adja a GoughNuts játékok beépített biztonsági rendszerét “Chew Toy Safety Indicator” , amit a gyártó szabadalmaztatott.  

Mivel a GoughNuts a BIZTONSÁG hű elkötelezettje, ezért ha a kedvencünk játéka 

 

annyira megsérülne, hogy előtűnik a belső piros mag, a játékot részünkre visszaküldve egy új játékot postázunk vásárlóinknak, (Az oda-vissza szállítási díj a vásárlót terheli) mindezt a gyártó támogatásával.

A GoughNuts játékok természetes gumiból készültek, nem latexből!

 

Fontos! Mindig felügyeld a kutyádat játék közben! Ezek a játékok nagyon masszívak, strapabíróak, de a kutyák számára nem létezik teljesen elpusztíthatatlan játék (ezért is fontos a garancia).
Ha a játékon sérülést tapasztalsz vedd el a kedvencedtől!
Örök Garancia

Minden GoughNuts termék életreszóló garanciát hordoz!

 

Ez azt jelenti, hogyha a fekete vagy zöld külső réteg olyan mértékben sérül, hogy láthatóvá válik a piros belső mag rész, akkor vegye el kedvencünktől és küldje vissza címünkre. (A többszínű pöttyös játékok, mint például a TUG, a K9 Kup nem tartalmaz biztonsági jelző rendszert, de természetesen ezekre is vonatkozik a garancia. Ezekben az esetekben a definiált garanciális sérülés minimum 0,5 cm mély és kb 1,5 cm legyen.)

FONTOS! A garancia csak azokra a károkra vonatkozik, amelyeket a kutya okoz, bármely más módon a játékon okozott sérülésre nem.
Cégünk (Eb-őrző Kft.) a régi sérült játékot egy újra cseréli a gyártó támogatásával. A garanciális kérdésekben mindig a gyártó (GoughNuts LLC.) dönt.
A csere feltétele az, hogy mindenképp megkapjuk a régi játékot ahhoz, hogy el tudjuk küldeni az új terméket. A sérült termék helyett lehet masszívabbat, strapabíróbbat (Pro 50), vagy nagyobbat (MaXX) kérni, vagy akár más alakút is, de természetesen ez a különbözeti összeg kifizetésével jár. 
Az élettartam garanciát a kutya életéig definiáljuk és a GoughNuts cseregarancia át nem ruházható.
A részünkre visszaküldött terméknek az alábbiakat kell tartalmaznia:

 • A megrongálódott játékot.
 • Név, cím, telefonszám és e-mail cím
 • Hol és mikor vásárolta a terméket
 • Kutyája fajtáját
 • Illetve az alábbi számlaszámra kérjük átutalni vagy befizetni a visszapostázási költséget, ami jelenleg 990 Ft. A számlaszám: OTP Bank 11738008-21454349  A megjegyzés rovatba a nevet mindenképp kérjük feltüntetni, hogy beazonosítható legyen az utalás. 
  Ha az utalás vagy befizetés nem megoldható csak "Címzett fizet" jelzéssel tudjuk feladni a játékot, melynek díja ilyen esetekben 1700 Ft.

 • A csere maximum 5-10 munkanapot vesz igénybe.

  Címünk: Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen György utca 16/B
  e-mail: info@goughnuts.hu
  Telefon: +36 30 656 1470, +36 30 561 2076

Példa egy garanciális termékre