GoughNuts .75 fekete apport rúd (S méret)

Raktáron
GoughNuts .75 fekete apport rúd (S méret)
Típus
S méret
52 pont
Életre szóló garancia
Interaktív játék
2024.05.22
11 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 230 Ft

Az aktív játékhoz nincs jobb választás, mint a Goughnuts Stick, amely előcsalja kutyusod természetes ösztöneit és megfelelő edzéseszközként használható hűséges társadhoz.

Az Egyesült Államokban tervezett és készített Goughnuts játék két rétegből áll: az külső réteg ( a fekete réteg) adja a termék "szilárdságát", stabilitását,  míg a belső mag mutatja, mikor "állj" meg, vagyis ne add vissza a kedvencednek a játékot, hanem élj a gyártó által nyújtott cseregaranciával .

Méretek: 3,3 cm átmérő/18 cm hossz

Alkalmas 4-20 kg közötti kutyák számára 

Tartósság Skála Pontszám: 52

Részletek

További termékleírás:

Fontos a megfelelő méretű játék kiválasztása. Ez a méretű játék 170 gramm súlyú, átmérője 3,3 cm, és hossza 18 cm, tehát leginkább 4-20 kg közötti kutyák számára ajánlott. DE!!! Ha kedvenced extrém rágó, aki mindent szétszed, akkor inkább a karika típusú játék a megfelelő számára.

A GoughNuts apport rúd ideális minden 4-20 kg közötti kutya számára, akik nem csak imádják visszahozni az apportfát. Ha viszont kifejezetten rágójátékot keresel, akkor a karikát javasoljuk mindenképp. Természetesen ezen a játékon is örök garancia van, és tartalmazza a biztonsági rendszert, de alakja miatt sokkal sérülékenyebb, mint a karika.Adatok
Méretek
3,3 cm átmérő/18 cm hossz
Alkalmas kutyáknak
4-20 kg (10-25 font )
Anyag
100% természetes gumi
Gyártás helye
Egyesült Államok
Jelző rendszert tartalmaz

A jelző rendszer egy belső piros mag réteg a játékban, ami jelzi, hogy a játék már olyan mértékben sérült, hogy a továbbiakban a használata nem biztonságos.

Igen
Súly
170 gr
Szállítási idő
1 munkanap
Termék
Játék
Gyártó
Goughnuts
Cikkszám
75SB
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Biztonsági jelzőrendszer

Ki ne szeretne kedvencének olyan játékot amiről tudja, hogy biztonságos?!


A GoughNuts játékok egyedülállóan úgy lettek kialakítva, hogy nem csak nagyon strapabíróak (szinte elnyűhetetlenek), hanem biztonságosak is.

A biztonság, ez az a pont, ahol a GoughNuts játékok a leginkább kitűnnek a rágójátékok közül, aminek alapelve nagyon egyszerű. Mindegyik egyszínű GoughNuts játék két különböző rétegből áll. Van egy fekete vagy zöld külső héj, ami azt jelzi, hogy a játék még jó állapotban van és a kutya használhatja, és van egy vörös belső mag, melynek megjelenése esetén el kell venni kedvencünktől a játékot, mert abból esetleg nagyobb darabokat is kiharaphat. Ez az egyszerű felépít

és adja a GoughNuts játékok beépített biztonsági rendszerét “Chew Toy Safety Indicator” , amit a gyártó szabadalmaztatott.  

Mivel a GoughNuts a BIZTONSÁG hű elkötelezettje, ezért ha a kedvencünk játéka 

 

annyira megsérülne, hogy előtűnik a belső piros mag, a játékot részünkre visszaküldve egy új játékot postázunk vásárlóinknak, (Az oda-vissza szállítási díj a vásárlót terheli) mindezt a gyártó támogatásával.
A játékokat sérülés után csak ugyanolyan erősségű vagy erősebb vagy nagyobb játékra tudjuk cserélni! 

A GoughNuts játékok természetes gumiból készültek, nem latexből!

 

Fontos! Mindig felügyeld a kutyádat játék közben! Ezek a játékok nagyon masszívak, strapabíróak, de a kutyák számára nem létezik teljesen elpusztíthatatlan játék (ezért is fontos a garancia).
Ha a játékon sérülést tapasztalsz vedd el a kedvencedtől!
Örök Garancia

Minden GoughNuts termék életreszóló garanciát hordoz!

 

Ez azt jelenti, hogyha a fekete vagy zöld külső réteg olyan mértékben sérül, hogy láthatóvá válik a piros belső mag rész, akkor vegye el kedvencünktől és küldje vissza címünkre. (A többszínű pöttyös játékok, mint például a TUG, a K9 Kup nem tartalmaz biztonsági jelző rendszert, de természetesen ezekre is vonatkozik a garancia. Ezekben az esetekben a definiált garanciális sérülés minimum 0,5 cm mély és kb 1,5 cm legyen.)

FONTOS! A garancia csak azokra a károkra vonatkozik, amelyeket a kutya okoz, bármely más módon a játékon okozott sérülésre nem.
Cégünk (Eb-őrző Kft.) a régi sérült játékot egy újra cseréli a gyártó támogatásával. A garanciális kérdésekben mindig a gyártó (GoughNuts LLC.) dönt.
A csere feltétele az, hogy mindenképp megkapjuk a régi játékot ahhoz, hogy el tudjuk küldeni az új terméket. A sérült termék helyett lehet masszívabbat, strapabíróbbat (Heavy Duty), vagy nagyobbat (MaXX) kérni, vagy akár más alakút is, de természetesen ez a különbözeti összeg kifizetésével jár, kisebbre illetve gyengébb termékre nem áll módunkban cserélni a terméket! 
Az élettartam garanciát a kutya életéig definiáljuk és a GoughNuts cseregarancia át nem ruházható. A gyártó fenntartja a jogát, arra, hogy többszörös csere után javaslatot tegyen egy strapabíróbb termék cseréjére, ha ezt a vásárló nem fogadja el, a gyártó (rajta akeresztül a forgalmazó) megtagadhatja a termék további cseréjét!
A részünkre visszaküldött terméknek az alábbiakat kell tartalmaznia:

 • A megrongálódott játékot.
 • Név, cím, telefonszám és e-mail cím
 • Hol és mikor vásárolta a terméket
 • Kutyája fajtáját
 • Illetve az alábbi számlaszámra kérjük átutalni vagy befizetni a visszapostázási költséget, ami jelenleg 1590 Ft. A számlaszám: OTP Bank 11738008-21454349  A megjegyzés rovatba a nevet mindenképp kérjük feltüntetni, hogy beazonosítható legyen az utalás. 
  Ha az utalás vagy befizetés nem megoldható csak "Címzett fizet" jelzéssel tudjuk feladni a játékot, melynek díja ilyen esetekben 1990 Ft.

 • A csere maximum 5-10 munkanapot vesz igénybe.

  Címünk: Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen György utca 16/B
  e-mail: info@goughnuts.hu
  Telefon: +36 30 656 1470, +36 30 561 2076

Példa egy garanciális termékre