Dogwatch rejtett kerítés rendszerek

Elektromos kutyakerítés.

A Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszerek "szemmel tartják" Ön helyett kedvencét kül- és belterületen egyaránt.
Megóvják kutyáját vagy macskáját, hogy ne szökjön el, vagy akár egy-egy területet is elzárhatnak előle, ahol nem szeretnék, hogy tartózkodjon vagy veszélyt jelent számára (pl. medence, kerti tó, kerti sütő, terasz, kanapé, konyha, játszótér stb...), anélkül, hogy kennelben vagy láncon kellene élnie az életét.
De megoldást jelent a kertrészek védelmére, a tujasorokra, az öntözőrendszerekre, virágágyásokra is.
A Dogwatch rendszerek minőségi kutyavisszatartó rendszerek, mely az USA-ban számos elismerésben részesül és állatorvosok ajánlják világszerte. A vevőegységek (ami a kutya nyakában van) örök garanciával bírnak, illetve a jeladó rendszerek is (kivétel a kertörző rendszer esetében, ahol a leadó egységre 2 év garancia van).
A Dogwatch rejtett kerítésrendszerek nem tévesztendőek össze a piacon található sok más silány minőségű, megbízhatatlan elektronikával rendelkező gyártók termékeivel.
Ha nem tudja eldönteni melyik lenne az Ön kedvencének a megfelelő csomag, illetve szeretné telepítettetni a rendszert csapatunkkal kérje ingyenes szaktanácsunkat.

 

Honlapunkat felkeresve bővebben tájékozódhat a rendszerek működéséről, főbb jellemzőről, paramétereiről: www.dogwatch.hu

 

Az Eb-őrző Kft a Dogwatch rendszerek kizárólagos hazai importőre!

Számos vonásban eltérnek a Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszerek más gyártók termékeitől.

A Dogwatch kutyakerítések használják a leggyorsabb reakcióidőt, ami 0,125 másodperc.

A Dogwatch elektromos kutyaőrző rendszerek használnak kizárólag FM rádióhullámokat. Ez a legbiztonságosabb rádió frekvencia.

A Dogwatch kutyakerítés rendszer nyakörvek elemmel működnek és leghosszabb az elemélettartamuk, ami eléri a 2 évet.

A Dogwatch ebőrző rendszerekre van csak örökös garancia Magyarországon.