Dogwatch elektromos kutyakerítés, macskakerítés

Mi az a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés?

A Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszerek "szemmel tartják" Ön helyett kedvencét kül- és beltéren egyaránt. Az elektromos kutyapásztor rendszereket évtizedekkel ezelőtt találták fel az USA-ban. Fontos volt ugyanis az, hogy házi kedvencek ne kóboroljanak el otthonukból. A kutyák kóborlása nagy méreteket öltött, hisz nem gátolta őket semmi, hogy a ház körül maradjanak. A fizikai kerítések sem adtak teljes biztonságot vagy nyugodságot a gazdiknak. A kerítések egyébként sem engedéyezettek mindenhol az USA-ban. Ráadásul költségesebb egy kutyabiztos kerítés, mint egy alacsony jelképes kerítés. A kőből készült térdig érő jelképes kerítések alkalmatlanok a kutyák visszatartásában. Az elszökött kutyákat ráadásul a gyepmesternek, állatvédőknek kötelessége befogni. Tehát a kutyák nem kóborolhattak mindenfele az utcákon vagy az erdők szélén. Megoldásként az első elektromos kutya villanypásztort az 1970 -es években fejlesztették ki. Amik alapjaiban határozza meg a mai technológiát is. Bár a technológia nagyban eltér a gyártóknál. A Dogwatch ennek az iparágnak második résztvevője. 1990 -ben jött létre a cég egy teljesen más rádióhullám modulációt használva. Meggyőződve arról, hogy a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés a legjobb választás a világ bármely pontján, piacán. 

Melyik elektromos kutya kerítést válasszam, olcsót, drágábbat?

Mint tudja mindenki az olcsó az később drága lesz. Ami olcsó az azért olcsó, mert nincs mögötte kutatás, fejlesztés csak egy olcsó anyagból készült még másolatnak sem nevezhető kütyü. Nem egyszer fordulnak hozzánk olcsóbb rendszereket vásárlók, hogy le szeretnék cserélni a nem működő készüléküket Dogwatch készülékre. Sajnos nem helytálló azt sem állítani, hogy csak pár hétre szükséges a rendszer, mert megtanulja a kutya. 

Hosszútávon, amíg kutya van a háznál érdemes hosszútávra gondolkodni és örök garanciás szettre beruházni. Mert nem tanulja meg örökre úgy sem a kutya a rendszer határait.

 

 

Számos vonásban eltérnek a Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszerek más gyártók termékeitől.

A Dogwatch kutyakerítések használják a leggyorsabb reakcióidőt, ami 0,125 másodperc.

Nagyon fontos az elektromos nyakörv reakcióideje, hisz nem szeretnénk, ha kedvencünk a tiltott zónán félig átérve kapjon korrekciót, hanem következetesen már a sípszót követően az elkerülendő zóna legelején.

A megfelelő impulzus és az elektromos nyakörv gyorsaság felel a visszatartásért. Az elektromos nyakörv gyors reakcióidejét a 3 irányú omni antennának köszönheti. Az antenna vezetéktől a rádióhullám jelek fogadása így a legjobb. 

A Dogwatch elektromos kutyaőrző rendszerek használnak kizárólag FM rádióhullámokat. Ez a legbiztonságosabb rádió frekvencia.

A Dogwatch kutyakerítés rendszer elektromos nyakörvek elemmel működnek és leghosszabb az elemélettartamuk, ami eléri a 2 évet.

A Dogwatch ebőrző rendszerekre van csak örökös garancia Magyarországon.

A Dogwatch láthatatlan kutya kerítés rendszerek mögött nagyon kifinomult technológiai háttér áll. Az FM modulációnak köszönhetően nem fordul elő interferencia, ami sajnos más gyártóknál nagyon jellemző. A láthatatlan kutyakerítések piacán az elmúlt években megduplázodott a jelenlévő gyártók száma. Mindezek a gyártók silány minőségű elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket gyártanak. Ezeket a silány minőségű kutyakerítéseket nam lehet egy kalap alá venni a minőségi gyártókkal , különösen nem a Dogwatch Kutyakerítés rendszerekkel. Bár mindegyik kutyakerítés ugyanazt a célt szolgálja, csak éppen nem tudja elvégezni feladatát. A Dogwatch láthatatlan kutyakerítések bárhol alkalmazhatóak kutyákra és macskákra egyaránt. A Dogwatch rendelkezik a legkisebb elektromos nyakörvekkel, ami fontos a kis állatok visszatartásában, hogy ne egy fél téglányi elektromos nyakörvet kelljen viselniük a nyakukban.

A Dogwatch kutyakerítés rendszer egy kutya biztos láthatatlan elektromos kerítés rendszer.

Sokoknak nem fér össze a kutya és a kert. Sokáig így is volt ez. Hisz a legtöbb kutya kárt tesz a virágágyásokban, zöldségesekben tujákban és egyéb díszkerti elemekben. A láthatatlan kutyakerítés rendszerek megjelenése viszont új fejezetet nyitott a modern díszkert és kutyatartás történetében. Sokáig a hagyományos villanypásztorok álltak a kutyák útjába, hogy ne szedjék szét a kertet vagy megakadályozzák a kert felásását. Az nem volt tekinthető sem kutyabarát sem humán barát kerttervezésnek. A Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek rejtett vezetékei feltűnés nélkül visszatartják a kutyákat a rossz szokásoktól. A vezetékek bárhol vezethetők, nem árnyékolja le a rádióhullámokat "semmi". Természetesen egy tizes vasháló Faraday- cellaként lehúzza a rádióhullámokat, így azt a telepítésnél figyelembe kell venni. Viszont sima fonott kerítésre telepíthető a vezetékes kutya kerítés, mert nem zavarja a rádióhullámok terjedését.


Megóvják kutyákat, macskákat, hogy ne szökjenek el, vagy akár különböző területeket is el lehet zárni előlük, ahol nem szeretnénk, hogy tartózkodjanak a kerten belül vagy éppen olyan területeket, ami veszélyt jelent számukra (pl. medence, kerti tó, kerti sütő, terasz, kanapé, konyha, játszótér stb...), anélkül, hogy kennelben vagy láncon kellene élnie az életét.
De megoldást jelent a kertrészek védelmére, a tujasorokra, az öntözőrendszerekre, virágágyásokra is. Mivel nem léteznek kutyarágás tűrő növények ezért érdemes a kertet az eredeti elképzelések alapján megterveztetni, mintha nem is élne ott egy kutya. A levédendő területeket a kert megvalósítása után is ki lehet jelölni és vezetékes elektromos kutyakerítés rendszerrel bővíteni.  

Megakadályozza-e a Dogwatch láthatatlan kutyakerítés a kutyát, hogy felássa a kertet?

A kutya ásás megakadályozása csak ott megoldható a láthatatlan vezetékes kutyavillanypásztorral, ahol a vezetékkel kijelöljük a tiltott zónát a kutya számára. Ilyenkor nem a vezetéken belül tartjuk kedvencünket, hanem ellenkezőleg a vezetékkel körbehatárolt területtől távol.

Így kijelenthető, hogy a Dogwatch kutyakerítés rendszer megakadályozza a kutya ásást. Számos kertben egymástól független helyen kell védeni a kutyáktól a kert különböző részeit. Ezek a védendő kertrészek egymással vezetékkel össze vannak ugyan kötve, de sodrott vezetékkel. Ami azt jelenti, hogy ott ahol szabadon közlekedhetnek a kutyák, ott a vezetékkek kioltják egymás jeleit és nincs rádióhullám.

 


A Dogwatch rendszerek minőségi kutyavisszatartó rendszerek, mely az USA-ban számos elismerésben részesül és állatorvosok ajánlják világszerte. A vevőegységek (ami a kutya nyakában van) örök garanciával bírnak, illetve a jeladó rendszerek is (kivétel a kertörző rendszer esetében, ahol a leadó egységre 2 év garancia van).
A Dogwatch rejtett kerítésrendszerek nem tévesztendőek össze a piacon található sok más silány minőségű, megbízhatatlan elektronikával rendelkező gyártók termékeivel.
Ha nem tudja eldönteni melyik lenne az Ön kedvencének a megfelelő csomag, illetve szeretné telepítettetni a rendszert csapatunkkal kérje ingyenes szaktanácsunkat.

 

 

 

Az Eb-őrző Kft a Dogwatch rendszerek kizárólagos hazai importőre!