Indoor Boundaries

A Dogwatch beltéri láthatatlan kutyakerítés rendszerek megbízható készülékek. Alkalmazhatóak ajtókban, bútorok alatt, hogy ne menjen be kedvence egyes helységekbe vagy ne ugorjon fel bútorokra.

Leburkolt terasz esetén is javasoljuk a szobai elektromos kutyakerítés rendszereket, mert vezeték nélkül is működnek.

 

Az IB100-as teljesen vezeték nélküli, akkumulátorral működik. A Dogwatch szobai láthatatlan kutya macska kerítésrendszerei teljesen vezeték nélküliek. Nem szükséges, hogy közel legyen egy konnektor a megtáplálásához. Így bárhova helyezhető feltűnés nélkül. A láthatatlan kutyakerítés szobai rendszer leadókészülék nem vízálló. Esőtől, csapadéktól óvni kell. Nem csak szobai használatra javasoljuk, hisz fedett teraszokon megóvhatja kinti bútorait, kinti párnáit, rattan bútorait a kutyarágástól, attól, hogy kutyája szétszedje a teraszon lévő ágyakat, bútorokat. A Dogwatch szobai vezeték nélküli láthatatlan kutyakerítés elhelyezhető ajtó mögé, hogy ne kaparja szét kedvence, kutyája a bejárati ajtót. Sok helyen probléma, amikor kölyök kutyaként a kutyust a házban tartják és amikor megnő, kirakják a kertbe. A kutya természetesen továbbra is be szeretne menni a gazdihoz. Nehéz a kutyának elfogadni, hogy nem mehet a házba többé. Ezért megoldás lehet a Dogwatch vezeték nélküli elektromos láthatatlan kutyakerítés.

View:
Sort by:

A beltéri kutyakerités lehetővé teszi, hogy kedvencét távol tartsa otthona egyes helyeitől: konyha, hálószoba vagy akár csak egy-egy bútordarabtól.