Dogwatch láthatatlan kerítés, kutyakerítés, macskakerítés

Miért van szükségem Dogwatch láthatatlan elektromos kutya kerítésre?

 

A Dogwatch láthatatlan kutyakerítéseket 2 funkcióval lathatjuk el. Lehet, hogy ezeket a funkciókat együtt is szükséges alkalmazni egy kerten belül, ha úgy adódik.

Az egyik funkció, ami miatt az egész iparág létrejött az a kutyák, macskák szökésének a megakadályozása. Szükség volt egy olyan megoldásra az USA -ban ami láthatatlan és vissza is tartja a kutyákat a kóborlástól.

Ezeket az elektromos nyakörveket eleinte csak nagy testű kutyák tudták használni a méretüknél fogva. Majd a technológiai újítások lehetővé tették, hogy az elektromos nyakörv egységek kiskutyákon is alkalmazható legyen. Amerikában a Dogwatch cég az egyike azon két cégnek, amik régi évtizedes múltra tekintenek vissza. 

A Dogwatch 1990 óta gyárt elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket. A legjobb technológia és az örök garancia a mai napig jellemzi a termékeket. 

The best in pet containment... no getting around!

Az új elektromos láthatatlan vezetékes kutyakerítések bevezetésével és működésével sikerült hatalmas volumenben visszaszorítani a kóborló állatok számát.

Ez a probléma természetesen ne csak az USA-ban kialakult probléma volt hanem a világ bármely pontján, ahol a kutyák szinte a család részeivé váltak. Kedvencünket ma már tökéletes biztonságban tudhatjuk a Dogwatch elektromos vezetékes láthatatlan kutyakerítések használatával. Nem kell többé a nyíló kupunk átrohanó kutyát órákig kergetni az utcán, nem kell különböző módszereket kitalálni a kutya szökés leszoktatásához, amik nem feltétlenül vezetnek el a megfelelő célhoz.

A hagyományos vezetékes villanypásztor egy hagyományos kertbe nem illeszthető be, főként nem egy díszkertbe.

Ezért a hagyományos villanypásztor nem lehet megoldás a kutya szükésének megakadályozásában családi házaknál. Ráadásul nagyon  nehéz lenne megoldani a bejárati kapuknál a sima kutyavillanypásztor telepítését ellentétben a Dogwatch láthatatlan vezetékes kuyakerítéssel. Hisz a nyíló kapunál a villanypásztor föld feletti vezetékeit el kellene mozdítani az útból egy - egy ki-, beállás alkalmával. 

 

A Dogwatch láthatatlan kutya villanypásztor tehát megoldást nyújt a kutya szökésének megakadályozásába.

 

A másik funkció, amit a Dogwatch kutyakerítés rendszerek betöltenek az a kert egyes részeinek védelme.

Bármilyen kertrész elhatárolható a kutyától.

Gyakran a Dogwatch láthatatlan kutyakerítések mindkét funkcót betöltik  a kerten belül.