R7M-es elektromos nyakörv egység Dogwatch® láthatatlan kutyakerítéshez

-6%
Raktáron
R7M-es elektromos nyakörv egység Dogwatch® láthatatlan  kutyakerítéshez
65 500 Ft
61 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 230 Ft

R7M vevőegység Dogwatch® kutya és macska kerítésrendszerekhez

 

A nyakörv 7 különböző impulzus fokozatra és a nullás ( csak sípszó ) szintre állítható. A legérzékenyebb kutyáktól a legmakacsabb ebekig. A vevőegység először figyelmeztető sípszóval jelzi a kutyáknak, hogy közel van az impulzus zónához. A sípszó mező nem állítható. Nincs szükség az állíthatóságra, hisz a sípszóra kialakul a hátrálás a kutyákban reflexszerűen. A sípszó mezőben ha el kezd tovább "vándorolni" a kutya, akkor nem fogja érteni hol következik az impulzus. Ezért fontos az, hogy az egész zóna első 18%-a figyelmeztető sípszó a többi impulzus mező. Ez a funkció is fontos szerepet játszik a visszatartásban. Talán a legfontosabb szerepe a visszatartásnak a reakcióidő, ami a Dogwatch elektromos kutyakerítéseknél a leggyorsabb: 0,125 másodperc. Nincs időbeni késleltetés, mint a többi gyártónál, akár 5-6 másodperc. Ezt egy "okos" kutya kihasználja és átjut a tiltott zónán, de nem a Dogwatch elektromos nyakörvvel.

Részletek

Az R7M mini elektromos kutya kerítés nyakörvek a legkisebbek a piacon, így a legkisebb kutyáknál is és macskáknál is alkalmazhatóak, súly vagy mérettől függetlenül.

- Nem kell aggódnia, hogy mini kutyája nagy impulzust kap, hisz a Dogwatch elektromos kutya kerítés nyakörv beállítható 7 szintre. A legérzékenyebb és a makacsabb apróságokra is.

- A macskáknál szükség van az erősebb impulzusokra a visszatartás érdekében. Macskáknál nem feltétlenül elegendő az R7Mini elektromos nyakörv egység.

- Nem kell tartania, hogy a kényelmi zónába impuzust kap kedvence, mert a Dogwatch-nál nincs interferencia, azaz véletlen impulzus. Csakis a tiltott mezőhöz érve kapja kedvence a figyelmeztetést.

- Önmagától nem emelkedik az impulzus szint ha közelít a vezetékhez. Mindig a beállított szinten ad le korrekciót az elektromos nyakörv. Az R7M elektromos nyakörvek 1 szintet váltanak fel, de csakis egyet, ha a kutya vagy cica másodjára is belelép a tiltott zónába 24 órán belül.

- Nem kell vagyont költenie elemre, így a környezetet sem szennyezi. Nálunk a Mini készülékek elemélettartama is 6 hónap, ellentétben a többi gyártó 1 hónapos elem élettartamával. A Dogwatch-nál olcsóbb rendszerek megvásárláskor tényleg olcsóbbak, de a fenntartásuk az idő előrehaladtával sokkal drágább lesz. Rengeteg elemet emésztenek fel más gyártók lathatatlan kutyakerites rendszerei. 

- Csak a Dogwatch vállal örök garanciát az elektromos kutya kerítéseire. Miért jó ez Önnek? Ha meghibásodik a leadó vagy a az elektromos nyakörv egység, akkor mi azt kicseréljük. Nem kell újravásárolnia az egységeket, mint azt egyéb gyártók esetében. Ezért van az, hogy sokan váltanak Dogwatch kutyakerítés rendszerre, akiknek tönkre megy az olcsó vagy akár drágább kutyakerítés rendszerük és a garanciát sem tudják érvényesíteni, hisz kibújnak a kereskedők a felelősségvállalás alól. Ráadásul külföldi üzemeltetésű cégekkel garanciát érvényesíteni sem egyszerű. 

- 30 napos pénzvisszatérítési garanciát vállalunk. A Dogwatch kutyakerítés rendszerek annyira jól működnek, hogy 15 év alatt nincs 10 rendszer, amit visszaadtak a vevők. Voltak akik ki sem csomagolták a rendszereket kb. öten.  Voltak, akik nem telepítették a rendszert a javaslatunknak megfelelően és így nem működött a rendszerük, ők  ketten voltak. Voltak olyanok akiktől igazából nem 30 napon belül vettük vissza, hanem 2 hónap múlva, mert ők nem akarták tovább használni a rendszert, hiába működött a kutyakerítés.

- Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan kutyakerítésre és ránk a garancia érvényesítését! 

 

 

 

 

 

 

R7Mini Dogwatch elektromos kutya kerítés kutyanyakörv műszaki paraméterek

 

 

 

Súly 28 gr
Térfogat 23 cm³
Méret   4,5 x 3 x 1,7 cm ( a legkisebb )
Elem élettartam 6 hónap
Elem típusa 3 V
Garancia Örök garancia (csak Dogwatch )
Garancia rágásra Igen (csak Dogwatch )
Rádióhullám típus FM 8 kHZ (csak Dogwatch )
Interferencia Nincs (csak Dogwatch )
Antenna Mind három irányú (x,y,z tengely)
Reakcióidő 0,125 másodperc (csak Dogwatch )
Véletlen impulzus Nincs (csak Dogwatch )
Állítható tanítási szint igen
Tanítási szintek száma sípszó és 7 impulzus szint
Vízálló Igen
Elemmerülés jelzése Igen

 

 

 

Adatok
Gyártó
Dogwatch
Cikkszám
DogwatchR7M
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!