Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Szállítás 1 munkanap
Fizetési megoldás
Termék részletek


LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" CAT 21-30 cm )

-15%
Utolsó darab!
LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" CAT 21-30 cm )
 • LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" CAT 21-30 cm )
 • LUPINE NYAKÖRV (Big Easy 1/2" CAT 21-30 cm )
3 380 Ft
Akció: 2 873 Ft2873
Kezdete: 2018.01.23   A készlet erejéig!
Szélesség:
Szín:
 • Szélesség
  1.25 cm
  Cikkszám
  CAT98537
  Státusz
  Utolsó darab!    
 • ÖRÖK GARANCIA

  Lupinepet 1990 -ben kezdte gyártani kutya- és macska felszereléseit és már a kezdetektől vállalt örök garanciát a szövet szakadására, a csat törésére,és kiterjesztette garanciáját még a rágásra is! Azóta is a rágásra vállalt garanciája fémjelzi leginkább nevüket. A minőség és a páratlan garancia teszi a Lupine termékeket a legjobbá a világon.

  www.lupinepet.com

  Garanciális feltételek


  A LUPINEPET®  életre szóló garanciát vállal az anyag- és gyártási hibákra, ezentúl a szövet szakadására, a csat törésre illetve rágásra is.
  Az anyag- és gyárihibás termékeket korlátlan ideig kicseréli. Ha már a gyártó nem gyártja a kicserélni kivánt terméket azonos színben/mintával más, a Vevő által egyeztetett színűre/mintájúra cseréli azt az EB-ŐRZŐ Kft.

  Nem garanciális hiba azonban, a nem rendeltetésszerű használat, vagy akár a helytelen tisztítási módszerek által keletkezett karcolás, elszíneződés és folt, illetve az anyag mindennapos használatából adódó kopása, ami semmilyen körülmények között nem befolyásolja a termék használhatóságát, ezért ezek nem tekinthetőek garanciális hibának.
  Azokra a károkra, amelyek nem rendeltetésszerű használatra, vagy az anyag sajátos tulajdonságaira ( külső mechanikai, vagy vegyi hatás, olvadás, idegen anyag okozta elszíneződés) vezethetőek vissza, ez a garancia nem érvényes.

  Tisztítás: Gépi vagy kézi mosás max. 30 C fokon kizárólag lágy szappanos vízben.

  A garancia érvényesítésének módja

  A garanciális termékek cseréjét kizárólag az Eb-őrző Kft cseréli postai vagy személyes úton, a sérült termék és a kitöltött garancia kártya ellenében.
  A LUPINE® termékeket postai úton, vagy cégünk székhelyén (4033, Debrecen György utca 16/B) személyesen cseréljük. Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes cserét kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani!
  Ha a csere postai úton történik, akkor küldje el cmíünkre a hibás terméket. A levél tartalmazza a helyesen kitöltött vevőkártyát! Figyelem, ennek hiányában nem áll módunkban a terméket kicserélni. A termék első cseréjénél visszapostázási díjat nem számulunk fel, viszont a másodszori, harmadszori ... stb  cseréknek a szállítási díját a vásárló fizeti!
  A termékeket mindenképpen ajánlott levélként küldje el címünkre, utánvétes küldeményt nem áll módunkban átvenni. A terméket a kézhez vételtől számítva 5 munkanapon belül kicseréljük, és azt postázzuk az Ön által megadott címre.
  Bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!
  EB-ŐRZŐ Kft
  4033,Debrecen György utca 16/B
  +36/30-561-2076, +36/30-656-1470
  Fax.:52/415-793
  e-mail:hudraotto(kukac)lupine.hu
 • A megfelelő méretű nyakörv meghatározása

  A legjobb módszer az, ha megmérjük a kutyánk eddigi nyakörvét, vagy mérjük meg a nyaki kerületét a nyaka közepénél (az ábrán látható módon) , a legjobb ha szabócentit használunk, vagy ha ez nem áll rendelkezésünkre, akkor egy darab madzaggal vegyünk méretet. Az így kapott értékhez adjuk hozzá a mért eredmény 5%-át, így megkapjuk milyen méretű nyakörvet is kell vásárolnunk kedvencünknek.   A Lupine választható nyakörvméreteit az alábbi táblázat tartalmazza:

  Választható nyakörv méret Nyakörv szélesség Ajánlott
  XS 16 - 22 cm 1,25 cm Például: Yorkshire terrier, Máltai selyemszőrű, Törpe spániel, Törpe spicc, Csivava ...
  S 21-30 cm 1,25 cm Például: Si-cu, Foxterrier, Sheltie, Westy, Whippet ...
  SM 23-35 cm 1,9 cm Például: Tacskó, Spániel, Spicc ...
  M 34-55 cm 1,9 cm Például:: Agár, Beagle, Pumi, Puli, Mudi, Spániel ...
  L 39-63 cm 1,9 cm Például: Magyar vizsla, Német vizsla, Ír szetter, Husky ...
  XL 31-50 cm 2,5 cm Például: Akita, Boxer, Golden Retriver, Labrador, Német juhász ...
  XXL 41-71 cm 2,5 cm Például: Bernáthegyi, Dog, Rottweiler, Angol véreb, Ír farkaskutya, Moszkvai őrkutya ...
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.