Új jelszó kérése

Odormute szagtalanító készítmény koncentrátum- (4,5 kg) - Tenyésztők, kennelek, kisállat panziók, mezőgazdaság

-17%
Odormute szagtalanító készítmény koncentrátum- (4,5 kg) - Tenyésztők, kennelek, kisállat panziók, mezőgazdaság
Odormute szagtalanító készítmény koncentrátum- (4,5 kg) - Tenyésztők, kennelek, kisállat panziók, mezőgazdaság
Odormute szagtalanító készítmény koncentrátum- (4,5 kg) - Tenyésztők, kennelek, kisállat panziók, mezőgazdaság
Odormute szagtalanító készítmény koncentrátum- (4,5 kg) - Tenyésztők, kennelek, kisállat panziók, mezőgazdaság
Ingyenes szállítás:
Fő kategória >Termékek >Odormute szagtalanitó és lebontó készitmények >Szagtalanító készítmények
59 000 Ft
Akció: 49 000 Ft49000
Kezdete: 2018.09.20   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Használati útmutató
Adatok
Cikkszám
027821001061
Státusz
Raktáron    
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Használati útmutató

 

 Odormute™ C Koncentrált por készítmény használati útmutató

-  Megszünteti a kellemetlen szagokat bárhol, háztartási és ipari alkalmazások.

-  Mezőgazdasági alkalmazások

-  Környezetbarát megoldás! 100% -ban lebomló!

Odormute™ C Koncentrált por készítmény olyan egyedüli természetes és szintetikus enzimek keveréke, ami gyorsan felszámolja a szagokat és sokáig kontrolálja azokat. Az emzim készítmény kémiai reakciók útján bontja le a szagok forrását. Az Odormute™ C készítmény sokkal hatékonyabb, mint a tisztítószerek, melyek csak átfolynak a lefolyón "fertőtlenítve" azt. Mivel a tisztítószerek nem szüntetik meg a szagokat okozó baktériumok táptalajaként szolgáló szervesanyagokat így újból kialakulnak a szagot előidéző baktérium tenyészetek a csövek falán. Az enzimek viszont azt a táptalajként funkcionáló szervesanyag halmazt bontják le, ahol a szagokat előidéző baktériumok nőhetnének!

Használata biztonságos és hatékony megoldást nyújt már 50 éve.

Az Odormute™ C készítmény teljesen szagtalan. Használata gazdaságos, költséghatékony.

Nem veszélyes, nem maró hatású.

Számos felhasználási lehetőséget nyújt az Odormute™ C enzim koncentrátum készítmény, bárhol alkalmazható a szagok megszüntetésére.

Lefolyók

- Az Odormute™ C használatával megszüntethető a szervesanyagok okozta dugulás és lerakódás. Tisztán és szagmentesen tartja a lefolyócsöveket.

- Hatékonyan használható ipari és háztartási méretekben kis vagy nagy forgalmú helyeken, iskolák, kórházak, intézmények, élelmezési és feldolgozói üzemekben, éttermekben és kávéházakban.

- Alkalmazható konyhák mosogató lefolyókban, üzemi konyhák mosogató és padlólefolyókban, zsírcsapdákban, kukák és konténerek kimosására.

- Toalettekben padló lefolyókban, padlófelmosásra, piszoárokban, kád, mosdó, zuhanykabinok lefolyóiban.

- Továbbá hatékonyan alkalmazható fodrászatok, szépségszalonok, mosodák lefolyóiban, hajók illemhelységeiben, kültéri WC-knél ( árnyékszék ).

Adagolás: az előírásnak megfelelő mennyiségű készítményt 1 pohár langyos vízben oldott állapotban kell a lefolyókba önteni. A kezelendő lefolyók közül mindig a közmű csatornához legközelebbivel kell kezdeni a kezelést, hogy a készítmény által a csövek faláról leválasztott maradványok ne okozzanak dugulást. Több szintes épületekben az első szinten kell kezdeni a készítmény használatát. 24 óra elteltével kezdhető el a következő szint kezelése. A kezeléseket lehetőleg akkor végezzük, amikor tudjuk, hogy a legtovább lesz használaton kívül a lefolyó ( általában az esti órák, zárás előtt közvetlenül ).

Mezőgazdaság

A mezőgazdaságban használható állattartó telepek trágyakezelésére, trágyatárolókban, ólakban.

Derítő tavas szennyvíztisztításban is alkalmazható készítmény.

A készítmény használata kimondottan biológiai kezelés.

- hatékony, mert már több, mint 50 éve működik

- biztonságos

- nem mérgező

-  nem maró

-  nem veszélyes

-  könnyű használni

Használati útmutató: keverje el langyos vízzel a megadott mennyiséget a lebontó enzimek aktiválásához. Majd öntse a szag forrására. Kijuttatható flakonos vagy egyéb pumpás permetezővel nagyobb felületek kezelésére. Az általásnos karbantartási eljárások közé érdemes beépíteni az Odormute™ C készítménnyel való biológiai kezelést, hogy kontrolálhatóak legyenek az egyébként természetes folyamatokban folyamatosan keletkező szagok.

Általános keverési arány:

1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Nagyobb arányú oldat nem károsítja a kezelt felületet, de gyorsítja a szag eltüntetését. Ha Odormute™ előtt más tisztítószerel kezelt a felület akkor a szag már nem biztos, hogy megszüntethető. Bármilyen felületen alkalmazható a készítmény betontól a szőnyegig (kivéve keleti szönyegek).

Keverési javaslat:

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 2. A por alakban tartósított enzimek a langyos vízben aktiválódnak. Az aktiválástól kezdődően a készítményt 4 órán belül fel kell használni a legjobb hatás eléréséhez.
 3. A víz hőmérséklete 7°C és 60°C között kell lennie. Az optimális hőmérséklet tartomány 21-32 °C. A fagy nem árt az enzimeknek, de a 60°C feletti magas hőmérséklet elpusztítja őket.
 4. Javasolt a kezelés során gumikesztyűt alkalmazni, hosszan érintkezés az oldattal eltünteti az elhalt bőr sejteket és irritációt, bőrpirosodást okozhat. Kerülni kell az oldat nyitott sebekbe való bejutását. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén, kontakt lencsék eltávolítása után hideg vízzel kell alaposan öblíteni. Ha irritáció lépne fel, orvoshoz kell fordulni.

Kennelek, kifutók

Elsődleges alkalmazás

Azokon a helyeken, ahol a szagok nagy problémát okoznak a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.

Kijuttatás után az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

Az első használat után a következő keverési arány alkalmazható: 1/2 evőkanál Odormute™ C / 3 gallon (11 liter) langyos viz. A fenti utasításokat betartva.

Macska problémák

Keverési és használati javaslat

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C / 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz. Az evőkanálnyi port 0,5 liter langyos vízben kell feloldani. A pornak teljesen fel kell oldódnia használat előtt. 5-10 perc alatt időnként kavargatva elkészül az oldat. Fontos, hogy teljesen feloldódjon a por. Majd elkeverhető a maradék langyos vízzel.
 2. A felület nagyságától függően használható virág permetező vagy nagyobb kézi permetező. Fontos, hogy mindenhol kezeljük a felületet, aholva a vizelet eljuthatott. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását. Fontos, hogy az Odormute™ készítmény a szagokat megszünteti, de nem riasztja el kedvencét az adott helytől.
 3. Macska vizelet ruhán
 4. Macska vizelet szőnyegen ( színteszt szükséges )
 5. Macska vizelet kárpiton, matracon ( színteszt szükséges )

Falak, padlók és egyéb felületek kezelése

Keverési és használati javaslat

 1. 1/2 evőkanál Odormute™ C 1 gallon ( 3,78 liter ) langyos viz.
 2. Az oldatnak el kell érnie a szag forrását, így be kell áztatni a kezelendő felületet. A felület nagyságától függően használható virág permetező vagy nagyobb kézi permetező.

Az oldatnak meg kell száradnia a felületen.

Az Odormute™ C poralakú koncentrátum adagolási javaslat háztartási, ipari használatnál ( ezektől el lehet térni, ha nem túl nagy a szennyeződés és szűrő is használt):

- Fodrászat, szépségszalon lefolyók: 1 teáskanál / nap.

- Kád, zuhany, mosdó lefolyók : 1 teáskanál / hónap.

- zsírcsapdák ( ipari) : 16 evőkanál / nap vagy ahogy szükséges.

- Mosoda lefolyók, mosogatók, piszoárok : 1 evőkanál / hetente.

- Szennyvíz tartályok, pöcegödrök, emésztőgödrök : 16 evőkanál / 2,2 m3 / év vagy ahogy szükséges.

- hajó WC, mobil WC-k : 1 evőkanál / 37 liter vízhez / minden töltéskor.

Mezőgazdaság

Az Odormute™ C poralakú koncentrátumot langyos vízben fel kell oldani adagolás előtt. Ha az alaklmazási területen a hőmérséklet 15,5 °C alatti akkor dupla dózist kell használni. Trágyakezelés esetén legalább 3 heti trágya felhalmozásra szükség van, hogy beinduljon az elsődleges emésztési folyamat. Nagyon fontos, hogy az Odormute™ C készítmény jól szellőztetett helységekben alkalmazható. A hatékonyság érdekében nem alaklmazható semmiféle baktérium ölő szer.

- Derítő tavas szennyvíztisztítás / 3785 m3 -ként: első alkalmazás / 5,5 kg , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kipermetezve.
Ha szükséges újraismételni: 2,75 kg , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kell kipermetezve.

- Trágya kezelők, hígtrágya tartályok / 38 m3-ként: első alkalmazás / 900 g , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kipermetezve.
Szükséges esetén ismételni: 450 g , 350 liter vízben elkeverve és egyenletesen a felszínre kell kipermetezve.

- Baromfi, sertés, szarvasmarha ólak, istállók, vadállat tartó telepek és ezek trágyakazlai: 2  evőkanál / 37 literhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. 
Szükséges esetén ismételni.

- Baromfitrágya kezelés: 2  evőkanál / 3,78 liter vízhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. 
Szükséges esetén ismételni

- ló-, szarvasmarhatrágya kezelés: 450 g / 190 liter vízhez keverve. 3,7 liter oldat 45 m2 terület kezelésére alkalmas. 
Szükséges esetén ismételni.

 

Fontos:

Az egészségügyi károsító hatás fellépésének veszélye nagyon alacsony az enzim készítmények használata során. Ennek ellenére el kell kerülni a készítmény belélegzését az oldat szembe illetve nyílt sebbe jutását. Nem szabad lenyelni.

Elsősegély: ha szembe került, akkor legalább 15 percen át vizzel kell mosni. Ha nyílt sebbe került, akkor vízzel és szappannal kell kimosni a sebet. Ha bevették, akkor a szájat ás torkot vizzel kell öblíteni. Ha irritáció lép fel akkor egyből orvoshoz kell fordulni. Allergiás tüneteket okozhat.

Kémiai összetétel: Proteáz és egyéb lebontó enzimek alkotják.

Nem szabad egyéb vegyszerekkel együtt alkalmazni, mint például klór tartalmú, savas, lúgos tisztítószerek, amik a biológiai folyamatokat gátolják!

Összetétel:  milliárdnyi  proteáz és egyéb lebontó mikroorganizmust tartalmaz, ami a természetes lebontást felgyorsítja.

 Nem tartalmaz embereket megbetegítő, veszélyes, patogén baktériumokat. Az enzimek fehérjemolekulák, amik ártalmatlan aminosavakra bomlanak.

Gyártó:  Hueter Toledo, Inc. 605 East Center st. Bellevue, OH 44811

Magyarországi importőr: Eb-őrző Kft 4033 Debrecen György u 16/B Tel: 30 656 1470 www.odormute.hu

Az OSHA § 1910.1200 rendeletek értelmében meghatározott veszélyes anyagokat nem tartalmaz. Tárolás:  száraz, hűvös helyen. Gyermekektől gondosan elzártan kell tárolni!

                                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés