Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Összehasonlítás
Termékajánló
Szállítás 1 munkanap
Fizetési megoldás
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Dogwatch rejtett kerítés rendszerek

Fő kategória >Dogwatch rejtett kerítés rendszerek

A Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek "szemmel tartják" Ön helyett kedvencét kül- és belterületen egyaránt.
Megóvják kutyáját vagy macskáját, hogy ne szökjön el, vagy akár egy-egy területet is elzárhatnak előle, ahol nem szeretnék, hogy tartózkodjon vagy veszélyt jelent számára (pl. medence, kerti tó, kerti sütő, terasz, kanapé, konyha, játszótér stb...), anélkül, hogy kennelben vagy láncon kellene élnie az életét.
De megoldást jelent a kertrészek védelmére, a tujasorokra, az öntözőrendszerekre, virágágyásokra is.
A Dogwatch rendszerek minőségi kutyavisszatartó rendszerek, mely az USA-ban számos elismerésben részesül és állatorvosok ajánlják világszerte. A vevőegységek (ami a kutya nyakában van) örök garanciával bírnak, illetve a jladó rendszerek is (kivétel a kertörző rendszer esetében, ahol a leadó egységre 2 év garancia van).
A Dogwatch rejtett kerítésrendszerek nem tévesztendőek össze a piacon található sok más silány minőségű, megbízhatatlan elektronikával rendelkező gyártók termékeivel.
Ha nem tudja eldönteni melyik lenne az Ön kedvencének a megfelelő csomag, illetve szeretné telepítettetni a rendszert csapatunkkal kérje ingyenes szaktanácsunkat.

 

Honlapunkat felkeresve bővebben tájékozódhat a rendszerek működéséről, főbb jellemzőről, paramétereiről: www.dogwatch.hu

 

Az Eb-őrző Kft a Dogwatch rendszerek kizárólagos hazai importőre!Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.